XION introductie

Robuuste DTS-behuizing als explosiebestendige vluchtrouteverlichting en -aanduiding

Dit nieuwe twee-in-een-product is beschikbaar in een decentrale en centrale uitvoering die voldoet aan de ATEX-standaarden voor zones 1, 2, 21 en 22 alsmede aan lokale verplichtingen in Europa met betrekking tot noodverlichting. Elk product omvat een glazen kap en gespoten aluminium behuizing van hoge kwaliteit. De LED-armaturen hebben een levensduur van 80.000 uur bij 25 graden Celsius.

“De nieuwe XION is de perfecte brug tussen producten die dienst doen als noodverlichting en als voorziening in een explosieve omgeving”, aldus Fieraas Aliahmad, Product Marketing Specialist ABB VanLien. “Wanneer het product correct geïnstalleerd is volgens onze normen, zorgt het robuuste ontwerp voor veiligheid in zeer gevaarlijke, explosieve omgevingen. De mogelijkheid om het product in te zetten als vluchtrouteverlichting en -aanduiding zorgt ervoor dat klanten minder reserveonderdelen en slechts één verantwoordelijke leverancier nodig hebben voor beide functies.”

De XION-verlichting met tweeledige functie is de nieuwste toevoeging aan het brede DTS-assortiment van explosieveilige componenten en systemen, waaronder elektrische leidingen en fittingen, schijnwerpers, bedieningspanelen voor gevaarlijke omgevingen, relais, aansluitblokken, motorstarters en nog veel meer.

Bekijk de brochure XION op de documentatiepagina of download de PDF van de brochure direct.

Meer informatie vindt u ook op de website van ABB.

Links

Neem contact met ons op

Downloads

Deel dit artikel

Facebook LinkedIn Twitter WhatsApp