PrimEvo HP vluchtrouteverlichting

Eenvoudig te installeren noodverlichting met een optimale prijs-prestatieverhouding.

VanLien brengt nu een compleet nieuwe serie armaturen uit, speciaal ontworpen voor omgevingen waarin veiligheid voorop staat en tegelijkertijd het budget een rol speelt. Dat maakt de PrimEvo HP vluchtrouteverlichting ideaal voor bijvoorbeeld scholen, kantoorgebouwen en zorginstellingen.

Projecten dienen vandaag de dag steeds vaker met snellere doorlooptijden en tegen lagere kosten gerealiseerd te worden. Zeker voor wat betreft het onderwijs en de zorg, waar bezuinigingsmaatregelen aan de orde van de dag zijn. Tegelijkertijd zijn juist dat ook omgevingen waarin veiligheid in het geval van nood cruciaal is. Met de nieuwe PrimEvo HP vluchtrouteverlichting speelt VanLien optimaal op deze toenemende behoeften in.

Sterke spacing

De hoogwaardige led-armaturen geschikt voor plafondmontage bieden varianten voor inbouw en opbouw. “Uniek aan de nieuwe serie is vooral de spacing”, vertelt Gerben Achterberg, Product Marketing Director voor VanLien bij ABB. “Zo kan bij een plafondhoogte van 3 meter een spacing van maar liefst 17 meter en een lichtopbrengst van 335 lumen gerealiseerd worden. Dat met zowel een lange als wijde lichtspreiding. Daarmee biedt de nieuwe serie een veilige uitweg, maar dan wel voor een zeer gunstige prijs.” En dat verduidelijkt ook meteen waar de ‘HP’ in de naam voor staat, namelijk: High Performance.

Installatiegemak

Met de nieuwe serie PrimEvo HP kan niet alleen op aanschaf bezuinigd worden, maar ook op tijd. De armaturen zijn namelijk eenvoudig te monteren: een kwestie van een gat boren, kabel aansluiten en bevestigen aan het plafond. Zo kunnen in relatief korte tijd meer meters gemaakt worden en daarmee projecten sneller gerealiseerd worden. De PrimEvo HP vluchtrouteverlichting is verkrijgbaar in 4 uitvoeringen en geschikt voor een plafondhoogte tot zelfs meer dan 5 meter. Vooralsnog is de serie alleen op de Belgische markt verkrijgbaar.

Bekijk de leaflet PrimEvo HP op de documentatiepagina. Of download de PDF van de leaflet direct.

Links

Neem contact met ons op

Downloads

Deel dit artikel

Facebook LinkedIn Twitter WhatsApp