VanLien catalogus 2019

Compleet overzicht armaturen en systemen

Het productoverzicht armaturen en systemen is verschenen, ook wel de VanLien catalogus genoemd. Deze geheel nieuwe brochure beslaat 132 pagina’s en combineert en vervangt de oude armaturen-brochure en systemen-brochure.

Snel oriënteren

Om snel door de brochure heen te bladeren, hebben wij de inhoudsopgave en symbooltoelichting naar de verlengde omslag verplaatst. Op deze wijze heeft u de inhoudsopgave en de symbolen altijd bij de hand. Ook de index heeft een nieuwe locatie: achterin deze brochure en biedt u een uitgebreid overzicht aan zoektermen.

Nieuw in deze brochure

Uiteraard vindt u alle actuele thema’s en informatie over productintroducties terug, zoals DALI-noodverlichting, Indulux, PrimEvo HP en Lutia, het nieuwste buitenarmatuur van VanLien. De uitgebreidere productgroepen starten met een besteloverzicht: de Quick Guide. In deze Quick Guide ziet u alle onderdelen van een productlijn samengevat en is voorzien van artikelcodering. Daarnaast is iedere productpagina overzichtelijk ingedeeld op: armatuur, pictogrammen, accessoires en technische specificaties. Zo stelt u stap voor stap uw product samen. De bijbehorende spacingtabellen, accessoires, maattekeningen en bestelcodes vindt u achterin de brochure.

Bekijk het productoverzicht armaturen en systemen op de documentatiepagina of download de PDF van de brochure direct.

center

Links

Neem contact met ons op

Downloads

Deel dit artikel

Facebook LinkedIn Twitter WhatsApp