Manders Automation en ABB Robotics tekenen Partner-agreement

v.l.n.r.: Jeroen Snijkers van ABB Robotics en John Thijssen van Manders Automation
v.l.n.r.: Jeroen Snijkers van ABB Robotics en John Thijssen van Manders Automation
center

ABB Robotics, pionier in industriële en collaboratieve robots en geavanceerde digitale diensten en Manders Automation, gespecialiseerd in het ontwikkelen en bouwen van geautomatiseerde industriële applicaties, tekenen op 22 januari een Partner-agreement.

Met het tekenen van dit Partner-agreement willen beide partijen de samenwerking intensiveren. Manders en ABB willen graag samen op zoek gaan naar slimmere technologische oplossingen om hun klanten nog beter te bedienen.

Manders en ABB werken steeds vaker samen in robotprojecten, met name in Nederland en Duitsland. Ook recentelijk zijn er weer enkele gezamenlijke projecten opgeleverd. Manders en ABB werken steeds vaker samen in robotprojecten, met name in Nederland en Duitsland. Ook recentelijk zijn er weer enkele gezamenlijke projecten opgeleverd.

Jeroen Snijkers, Sales Engineer bij ABB Robotics: “Manders heeft een enorme technische kennis op het gebied van complexe automatiseringsoplossingen. Met Manders hebben we een partner die zeer sterk is in assemblage- en verbindingstechnieken. Hier is veel behoefte aan in de markt” .

John Thijssen, Managing Director Manders Automation: “Samen met ABB hebben we recent weer enkele mooie projecten gerealiseerd. Hierbij is de technische ondersteuning door ABB altijd erg goed. Kortom: de samenwerking verloopt zeer prettig”.

Beide partijen kijken uit naar een mooie toekomst en een verdere samenwerking.

Tegelijkertijd lanceert Manders Automation ADAPTIX. Dit is een innovatieve modulaire robotcel die flexibel processen en producten samenbrengt. Dit soort ontwikkelingen is erg belangrijk in een steeds veeleisendere markt waarin snel en flexibel meebewegen een randvoorwaarde voor succes is. Daarnaast is het noodzakelijk om kosten te besparen en efficiency te verhogen. ADAPTIX is hierin de oplossing om diverse geautomatiseerde verbindingstechnieken te combineren.

Voor meer informatie zie:

Links

Neem contact met ons op

Downloads

Deel dit artikel

Facebook LinkedIn Twitter WhatsApp