LUXROBOTIC programming Sàrl en ABB Robotics tekenen partner-agreement

LUXROBOTIC programming Sàrl en ABB Robotics tekenen partner-agreement

ABB Robotics, pionier in industriële en collaboratieve robots en geavanceerde digitale diensten en LUXROBOTIC programming Sàrl, system integrator in het Groothertogdom Luxemburg met specifieke kennis in robotica en mechatronica, tekenden op 8 oktober 2021 een partner-agreement in het ABB-hoofdkantoor in Zaventem, België.

Met de ondertekening van deze partnerovereenkomst wordt de start van een nauwere samenwerking aan elkaar bevestigd. Namens LUXROBOTIC waren bij de ondertekening aanwezig Jean-Francois Zune, medezaakvoerder en verantwoordelijk voor business development binnen de groep, en Raymond Cornet, eveneens medezaakvoerder bij LUXROBOTIC. Met zijn technische ervaring staat hij in voor de engineering en programmatie van robotsystemen. 

LUXROBOTIC helpt productiebedrijven robotica-oplossingen aan te bieden in bepaalde expertisedomeinen zoals gluing/sealing, pick&place, palletizing/depalletizing en grinding.

Gerrit De Rore:

Met de nieuwe partnerovereenkomst is de intentie uitgesproken en vastgelegd om bij toekomstige roboticaprojecten ABB-producten in te zetten, waarbij ABB helpt in het leveren van hoogwaardige industriële robots met bijhorende producten en diensten.

Beide partijen kijken uit naar een mooie toekomst en een verdere samenwerking.

Article en français >

Links

Neem contact met ons op

Downloads

Deel dit artikel

Facebook LinkedIn Twitter WhatsApp