ABB og Formula E feiret det gode samarbeidet i anledning seriens 50. løp i Hong Kong

I det ABB FIA Formula E runder femti avholdte løp var det også anledning til å feire det gode og fruktbare samarbeidet mellom ABB og Formula E

ABB CEO Ulrich Spiesshofer og Alejandro Agag, styreleder og stifter av Formula E serien før start i Hong Kong
ABB CEO Ulrich Spiesshofer og Alejandro Agag, styreleder og stifter av Formula E serien før start i Hong Kong

ABBs CEO Ulrich Spiesshofer gratulerte Formula E styreleder og stifter Alejandro Agag med den pågående suksessen serien har blitt. I den sammenheng ble det overrakt et spesielt bestilt pitboard som ønsket kjørerne lykke til i det 50. løpet!

I forbindelse med tittelsponsoratet av serien ble ABB i 2019 den offisielle ladepartneren for Jaguar I-PACE eTROPHY, som følger og kjører løp på samme baner som Formula E mesterskapet. ABBs Terra 53 DC ladere sørger for fulle batteri på Jaguar racingSUVene hele helgen.

Som verdens ledende leverandør av ladeinfrastruktur til eltransport har ABB solgt mer enn 10,500 DC ladere, inkludert høy effekts varianter med opp til 350kW, i over 73 land. Det er mer enn noen annen produsent. ABB inntok eltransportmarkedet tilbake i 2010 og har nå en komplett portfolio av ladeløsninger for biler, busser, lastebiler, båter og tog.

Før løpsstart regnet det kraftig, noe som gjorde den allerede utfordrende banen enda mer uforutsigbar. Etter et uhyre spennende race og en fem sekunders straff for Sam Bird (Envision Virgin Racing), endte Edoardo Mortara (Venturi) på toppen av pallen, tett etterfulgt at Lucas di Grassi (Audi Sport ABT Schaeffler) og Robin Frijns (Envision Virgin Racing).

Neste løp er om to uker i den kinesiske feriebyen Sanya.

ABB (ABBN: SIX Swiss Ex) er en global teknologileder innen kraftnett, elektrifiseringsprodukter, industriell automatisering og roboter og drivsystemer, med kunder innen energiforsyning, vann og avløp, industri samt transport og infrastruktur. Ved å bygge videre på over 130 års innovasjonshistorie former ABB i dag fremtiden for industriell digitalisering med to klare verditilbud: overføring av strøm fra kraftverk til strømuttak og automatisering av industrien fra naturressurser til ferdige produkter. Som hovedpartner for ABB Formel E, den helelektriske internasjonale FIA motorsportklassen, flytter ABB grensene for elektrisk transport og bidrar til en bærekraftig fremtid. ABB er til stede i mer enn 100 land og har ca. 147 000 ansatte. www.abb.no

Lenker

Kontakt oss

Nedlastninger

Del denne artikkelen

Facebook LinkedIn Twitter WhatsApp