Bestselgere startapparater

Pålitelig drift og oppetid med smart beskyttelse, styring og kontroll

ABBs utvalg i startapparater dekker de fleste el-løsninger innen industrisegmentet. Enten det er havbruk, marine, olje og gass, solapplikasjoner, prosessindustri, datasenter eller andre industrielle segmenter har vi de aller fleste lavspenningsprodukter du trenger.

ABB står for kvalitet og pålitelighet. I samarbeid med kundene gjør vi vårt beste for å tilby produktkombinasjoner som sikrer best mulig ytelse, forutsigbarhet og kontinuerlig drift. Under beskriver vi noen av produktområdene våre. Vil du se vårt bestselgende produktutvalg ta en titt i kapitelet om startapparater i vår bestselger katalog.

Kontaktorer
Vi er kjent for vårt gode koordineringsverktøy for motorstarterløsninger som gir sikker og trygg drift.  For å nevne en av våre serier finnes våre AF kontaktorer fra 9 til 2650A der vi er alene om å ha AC/DC spole med integrert dempeledd. Kun 4 spoler dekker område 20-500V AC/DC. I tillegg gjør felles tilbehør opp til 100A det lett å holde orden på frekvente varenummer. ABB tilbyr kontaktorer både til bolig og industri.  

Motorvernbrytere
Alle motorvernbrytere fra ABB er justert til høyere trippgrense for kortslutning for å kunne brukes på både IE1, IE2 og IE3 motorer. De er temperaturkompensert fra -25…+60°C og er en del av ABBs koordinerte starterløsninger. Vi har versjoner fra 0-100A.  

EPR - Elektroniske produkter
For å sørge for trygg og forutsigbart motordrift har vi et bredt utvalg av elektroniske produkter for overvåking, styring, og beskyttelse. Med de riktige produktene installert vil du enkelt kunne følge med på driften, planlegge service og sikre opptid.  

Betjeningsmateriell
ABBs betjeningsmateriell finnes for alle typer betjening og er meget pålitelige. Vår kompaktserie dekker de fleste applikasjoner og har selvrensende kontaktpunkter som gir lang levetid. Høy IP-grad er en selvfølge i all produksjon og IP66/67/69K er standard for serien.  

Lysbuevakt sikrer du ressursene dine
Arc Guard TVOC-2 sørger for enestående lysbueovervåking. Med over 35 års erfaring, har Arc Guard System™ blitt en industristandard i flere viktige markeder, og bidrar til å beskytte personell og bedrifter i hele verden. TVOC-2 er et optisk deteksjonssystem som arbeider med en ekstern bryter for å begrense skadene på personell og utstyr ved lysbueulykke.

Lenker

Kontakt oss

Nedlastninger

Del denne artikkelen

Facebook LinkedIn Twitter WhatsApp