Bo tryggere og mer komfortabelt i smarte hjem

ABB free@home og Welcome M porttelefon

Se for deg det beste innen komfort, sikkerhet, design og energieffektivitet for framtidens smarte hjem allerede i dag. ABB leverer dette til boligbygg enklere enn noen gang. Du kan styre funksjoner som persienner, belysning, oppvarming, Sonos, Phillips HUE, alarm eller porttelefon. Alle disse funksjonene og integrasjonene er utformet for å gjøre livet mer komfortabelt, sikrere og smartere. Nedenfor kan du lese mer om ABB free@home og Welcome M porttelefon.

Nedenfor kan du lese mer om systemene, og i linkseksjonen nederst finner du filmer, mer informasjon og produktoversikt med bestselgere.

ABB free@home®
ABB free@home® er en fremtidsrettet, fleksibel og intuitiv løsning for hjemmeautomasjon som gir økt komfort, sikkerhet og energieffektivitet. Nå finnes systemet også i trådløs utgave. Da er det enkelt å bytte brytere og termostater, en til en, for å få smarthuset du alltid har drømt om. Free@home er enkelt å installere og perfekt for både nybygg og modernisering. Med trådløst system kan til og med gamle bygg bli omgjort til smarte hjem.

Fordeler med free@home:
- Få et smartere hjem, styr både persienner, lys, oppvarming og kjøling
- Fjernstyres via en bryter på veggen, med PC, nettbrett eller med smarttelefon
- Økt komfort, sikkerhet og energieffektivitet
- Integrasjon med Sonos gjør styring av musikk mulig
- Raskt og enkelt å installere - Brukervennlig for sluttbruker
- Kommunikasjon via radiofrekvens gir pålitelig styring
- Kablede og trådløse komponenter kan brukes om hverandre
- God dekning takket være et maskenettverk
- Perfekt for modernisering
- free@home App og ABB sin skytjeneste MyBuildings

Welcome M porttelefon
Et smart porttelefonsystem er en av de viktigste delene i et smart hjem. Det lar deg ikke bare komme og gå som du ønsker, men overvåker også hvem som er utenfor hjemmet ditt mens du er borte. Med porttelefonsystemet har du alltid kontroll over inngangsdøren, uansett hvor du er, direkte fra smarttelefonen. Med våre produkter kan du for eksempel låse opp dørene ved å trykke på en knapp, og med kameramodulen kan du å slippe de rette personene inn.  

Uansett om det dreier seg om eneboliger, flermannsboliger, blokker med flere enn 200 leiligheter eller boligkomplekser med strenge sikkerhetskrav til siling av inngående anrop, vil Welcome M være løsningen. Takket være den modulære oppbyggingen og det ekstremt fleksible 2-trådede bus-systemet, er den nye Welcome M-serien utviklet med tanke på fleksibilitet, enkelhet og eleganse. Installering og bruk har blitt mye enklere og mer komfortabelt. 

Mer om Welcome M:
- Kan brukes på nettbrettet eller PC, ingen installasjon nødvendig 
- Intuitivt brukergrensesnitt, komfortabel konfigurasjon 
- For ethvert planleggingsbehov, detaljert eller rask planlegging
- Kontroller av plausibilitet hjelper deg med å planlegge riktig
- Alt relevant planleggingsmateriale med bare noen få klikk
- Prosjektledelsesverktøy
- Planlegging av dokumentasjon kan individualiseres

Lenker

Kontakt oss

Nedlastninger

Del denne artikkelen

Facebook LinkedIn Twitter WhatsApp