ABB Ability™ Energy and Asset Manager, energi- og ressursstyring i en og samme løsning

Informasjon og innsikt bidrar til å minimere kostander og risiko, samtidig som ytelse og trygghet i anlegget blir maksimert.

ABB Ability™ Energy and Asset Manager er en toppmorderne skytjeneste som integrerer både energi- og ressursstyring i en og samme løsning. Via din tilgjengelige nettleser kan du og annet nøkkelpersonell få full oversikt over det elektriske systemet, hvor som helst og når som helst.

Få full oversikt over det elektriske systemet, hvor som helst og når som helst.
Få full oversikt over det elektriske systemet, hvor som helst og når som helst.

ABB Ability™ Energy and Asset Manager gir informasjon og innsikt som bidrar til å minimere kostander og risiko, samtidig som det maksimerer ytelse og trygghet i anlegget. Brukergrensesnittet er intuitivt, og all informasjon kan samles i ett enkelt Dashboard. Man tilpasser selv hvilken informasjon som skal fremheves, og på den måten kan ulike roller, slik som eiendomssjef, anleggsleder, energileder, service- og vedlikeholdsarbeidere arbeide i samme verktøy uten å påvirke hverandre.

Med ABB Ability™ Energy and Asset Manager kan du forbedre den totale ytelsen på tvers av virksomheten og spare opptil:

- 20% på energikostnader
- 100% på uplanlagt arbeid
- 40 % på vedlikeholdsarbeid
- 30% på driftskostnader

ABB Ability™ Energy and Asset Manager kan bestilles i en felles løsning, men også som separate moduler. Dette skreddersyr man selv etter behov. Man kan velge hvilket detaljnivå man ønsker å overvåke, som for eksempel individuelle feltbussenheter, grupper av utstyr, og/eller undersystemer slik som ladestasjoner i garasje, klimaanlegg, produksjonslinjer, etasjer og bygg. Det er svært mange av ABB sine produkter som støttes, både lavspennings- og mellomspenningsenheter, men også tredjepartsprodukter via en gateway. Kombinasjonene er mange, og man kan måle og overvåke fra ett enkelt system til store komplekse anlegg over flere lokasjoner.

Her er en håndfull av de produktene som støttes:
- Effektbrytere
- Målere
- Nettanalysatorer
- Lysbuevakt
- Mellomspent vern
- UPS
- ATS

Lyst til å prøve?
Bestill og test ut ABB Ability™ Energy and Asset Manager på ABB Ability MarketplaceTM.

ABB Ability™ Energy and Asset Manager finner du på ABB Ability Marketplace™
ABB Ability™ Energy and Asset Manager finner du på ABB Ability Marketplace™

Har du spørsmål vil vi gjerne høre fra deg!

Lenker

Kontakt oss

Nedlastninger

Del denne artikkelen

Facebook LinkedIn Twitter WhatsApp