ABB på Elfack 2023 – Tekniken för en energieffektiv och hållbar framtid finns redan idag

ABB på Elfack 2023 – Tekniken för en energieffektiv och hållbar framtid finns redan idag

  • ABB deltar på mässan i Göteborg som lockar över 400 utställare och drygt 20 000 besökare
  • I företagets monter visas produkter och lösningar kopplat till elektrifiering och energihantering
  • Se de senaste tekniknyheterna och träffa ABB:s experter

ABB satsar stort på Elfack-mässan den 9-12 maj på Svenska Mässan i Göteborg och har en monter på cirka 300 kvadratmeter, centralt i B-hallen, där teknikföretaget presenterar sitt erbjudande kopplat till elektrifiering och energihantering.

”Energifrågorna är hetare än någonsin och energieffektivitet och energihantering är det som många av våra kunder har högst på sin agenda. Det blir ett naturligt tema för oss på mässan i år”, säger Fredrik Ribba, projektledare för Elfack på ABB. ”Vi kommer att visa upp flera produkter, system och lösningar som redan finns ute på marknaden och som svarar på de frågor och utmaningar som våra kunder har kring att energieffektivisera sina anläggningar”.

Några höjdpunkter som presenteras i montern:

  • Laddboxen Terra AC med egen design.
  • SynRM-motor med frekvensomriktaren ACS580.
  • Operatörsarbetsplatsen Extended Operator Workplace, EOW.
  • Elmätare från ABB.
  • Regina Leandersson, Product Marketing Specialist på ABB.
  • Fredrik Ribba, projektledare för Elfack på ABB.

Lösningar för el- och energimätning
Under Elfack visar vi upp ett stort urval av lösningar för såväl enkel som avancerad energimätning, som säkerställer övervakningen av elanvändningen. Ett exempel är ABB Ability™ Energy and Asset Manager, systemet som möjliggör energioptimering och minskar energikostnader, klimatpåverkan och risker. Vi visar också vårt breda utbud av elmätare och det nya uppsamlingssystemet EQmatic.

Upplev vår unika operatörsarbetsplats – optimerar energiflöden i industrin
Du får möjlighet att titta närmare på vår operatörsarbetsplats, EOW (Extended Operator Workplace). Kontrollrumsarbetsplatserna från ABB är utformade för att för att ge operatören de bästa möjliga förutsättningarna för att kunna hålla fokus och agera oavsett situation. Med EOW kan du integrera företagets alla system.

Se vårt breda erbjudande av motorer och drivsystem för varje applikation

Vi visar vår nya serie maskinomriktare, paneler med integrerad molnuppkoppling, högeffektiva motorer och hållbara utbyteslösningar för drivsystem.

Din egen personliga laddbox
En nyhet för vår laddbox Terra AC är att du kan skapa din helt egna design på fronten för att personifiera, stärka varumärket eller smälta in mot fasaden.

Flera spännande seminarier
Under mässan deltar ABB i flera seminarier, bland annat:

”Smart energilagring” den 9 maj kl 12.30-12.55 i Level 2, Hall F, Main Stage. Regina Leandersson, Product Marketing Specialist, är föredragshållare.

”Energieffektivitet är bästa sättet för industrin att kapa kostnader och omgående minska utsläppen” den 10 maj kl 14.00-14.25 i Level 2, Hall F, Main Stage. Stellan Rosenquist, produkt- och marknadschef, är föredragshållare.

”Elektrifiering av de nya industrisegmenten” den 11 maj kl 10.30-10.55 i Level 2, Hall F, Switch. Stefan Thorburn, Technology Scouting Manager, är föredragshållare.

Läs mer på www.abb.se/elfack.

ABB är ledande inom teknik för elektrifiering och automation och möjliggör en mer hållbar och resurseffektiv framtid. Företagets lösningar kopplar samman ingenjörskunnande och mjukvara för att optimera hur saker tillverkas, flyttas, drivs och styrs. Med avstamp i mer än 130 års expertis driver ABB:s cirka 105 000 medarbetare nya innovationer som påskyndar den industriella omställningen.

Länkar

Kontakta oss

Nedladdningar

Dela artikeln

Facebook LinkedIn Twitter WhatsApp