Onlineverktyg för produktval utökas till att omfatta ett bredare utbud av produkter och lösningar för mellanspänning

ABB:s verktyg PST (Product Selection Tool) utökas till att omfatta styrskåp och mellanspänningssensorer. Erbjudandena är lätta att nå och förfrågningar efter offerter bara finns några klick bort.

PST fortsätter växa, både i antal användare och det utbud av produkter och lösningar det omfattar. Förutom hela erbjudandet för distributionsautomatisering för både IEC- och ANSI-marknaderna omfattar PST nu även ABB:s framtidssäkrade sensorer för gasisolerade (GIS) och luftisolerade (AIS) ställverkstillämpningar för mellanspänning. Ett annat tillägg är en uppsättning smarta styrskåp, som utgör ett kostnadseffektivt och praktiskt sätt att öka automatiseringen i distributionsnätet. Dessutom kan du nu välja mellan ett engelskt och ett tyskt användargränssnitt, med fler språkversioner på gång i framtiden.

PST gör det lätt och smidigt att kontakta ABB, eftersom du kan begära offert utan att behöva ange mottagarens e-postadress. Det är särskilt praktiskt när du inte redan har en etablerad kontakt hos ABB. Om du vill begära en offert markerar du produkten, skapar en unik orderkod med produktkonfiguratorn, lägger produkten i kundvagnen och trycker på knappen 'Request Quotation'.

Den interaktiva produktkonfiguratorn gör PST till ett utmärkt verktyg för att konfigurera din unika produkt, utan risk för konfigurationsfel. Det är lätt att få tillgång till prisinformation och göra jämförelser.  

”Genom att trycka på knappen 'Send email to' kan du praktiskt dela konfigurationen med till exempel dina kolleger som diskussionsunderlag”, säger Marco Nunes, global produktmarknadschef på ABB. ”’Kopiera produkt’ kopierar specifikationen för den unika produkten i din kundvagn så att du smidigt kan överföra den till din egen dokumentation.”

PST gör det också enkelt att komma åt den senaste produktversionen och produktinformationen. Det gör verktyget både snabbt och enkelt att använda.

I dag har PST över 10 000 registrerade användare från 3 000 olika registrerade företag i över 100 länder världen över. 

Länkar

Kontakta oss

Nedladdningar

Dela artikeln

Facebook LinkedIn Twitter WhatsApp