ABB hjälper gärna till inför Robotlyftet!

Står du inför utmaningen att vilja satsa på att robotisera din produktion och vill ha stöd i samband med förstudier, tester, val av tillvägagångssätt och bästa lösningen inför Robotlyftet? Vi på ABB har experter och stor kunskap med många års erfarenhet av automation och robotisering med teknik i framkant och har ett stort nätverk av partners, systemintegratörer och leverantörer över hela Sverige. Vi har bred kompetens inom företaget och specifika applikationscentra såväl lokalt som internationellt för allt från smådelsmontering, paketering, maskinbetjäning till svetsning med robotar. Vi kan erbjuda hjälp och ge dig en inblick i automation, konsultation och projektering för alla typer av applikationer; små eller stora robotar, samarbetande applikationer eller traditionell industrirobotik. Alltid med säkerheten i fokus och med garanterat ökad produktivitet och flexibilitet med en lösning som kan byggas ut över tiden.

ABB är godkända av SWIRA att anlitas för rådgivning och konsultation inför Robotlyftet och vi finns här för att hjälpa dig. Hör av dig till oss så guidar vi dig hur du kan söka stöd hos Tillväxtverket i form automationscheckar.

Regeringens och Tillväxtverkets program Robotlyftet skall främja automation i Sveriges små och medelstora tillverkningsföretag. Målet är att öka företagens kunskaper och investeringar i automationslösningar. Robotlyftets satsning omfattar 100 miljoner kronor fram till 2021 och omfattar hela landet.

Kontakta gärna Susanne Timsjö, Sälj- och marknadschef på ABB Robotics i Västerås, telefon: +4621324058. Email: susanne.timsjo@se.abb.com

Länkar

Kontakta oss

Nedladdningar

Dela artikeln

Facebook LinkedIn Twitter WhatsApp