ABB gör digitala tjänster tillgängliga kostnadsfritt för att hjälpa kunder att upprätthålla sin produktionsverksamhet

I och med den rådande krisen jobbar ABB:s affärsområde Robotics & Discrete Automation för att hjälpa kunder och partners att hålla sina produktionslinor i gång för att möjliggöra att verksamheterna kan fortsätta fungera när många arbetar hemifrån.

Från och med 27 mars gör ABB:s affärsområde Robotics & Discrete Automation viktiga programvarutjänster tillgängliga kostnadsfritt för sina kunder fram till slutet av 2020.

Många kunder och partners kan dra fördelar av digitala lösningar som möjliggör för dem att hantera sina produktionslinor på distans samt att hålla sina robotsystem igång med optimal prestanda och med mindre mänsklig interaktion, särskilt givet det nuvarande behovet av social distansering och arbete på distans. Digitala verktyg kan också användas för att hjälpa kunder att fortsätta arbeta och förbereda projekt som kan vara startklara så fort alla återvänder till arbetsplatsen.

Programvaran som görs tillgänglig kostnadsfritt inkluderar:

ABB Ability™ Connected Services Condition Monitoring & Diagnostics
ABB:s Ability™ Connected Services-plattform övervakar status och prestanda hos enskilda robotar eller hela flottor och hjälper kunder att övervaka och köra robotsystem med optimal prestanda från distans. ABB Ability™ Connected Services tillhandahåller strukturerad information som ger serviceexperter möjlighet att adressera problem som annars kan leda till kostsamma, oplanerade stopp, innan de inträffar.

Registrera dig och få dina ABB-robotar uppkopplade idag!

RobotStudio®
RobotStudio är ABB:s programvara för simulering och offline-programmering som erbjuder en komplett digital kopia (digital tvilling) av fysiska tillgångar eller system så att du från distans kan se vad som sker på din produktionslina. ABB:s Robot Studio-verktyg för offline-programmering möjliggör för användare att skapa, simulera och testa en fullständig robotinstallation i en virtuell 3D-miljö utan att behöva
besöka eller störa sin faktiska produktionslina. Alla RobotStudio-funktioner, inklusive Powerpacks och CAD-konverterare, digitala tvillingar och VR-möten, kommer nu vara tillgängliga kostnadsfritt.

Virtuell teknisk support
Om teknisk support skulle behövas kan vi erbjuda gratis teknisk support via video (Skype, Zoom, Teams). För att få tillgång till denna support, vänligen kontakta din lokala ABB-representant eller besök landningssidan för vårt Digital Operation Center för ytterligare kontaktuppgifter.   Om du redan har tillgång till de listade teknikerna men behöver råd och vägledning kring hur du använder dem på bästa sätt, vänligen kontakta din lokala ABB-representant.

ABB (ABBN: SIX Swiss Ex) är en teknikledare som driver den digitala omställningen av industrier. Med över 130 år av innovation har ABB fyra kundfokuserade, globalt ledande affärsområden: Electrification, Industrial Automation, Motion samt Robotics & Discrete Automation som stöttas av den digitala plattformen ABB Ability™. ABB:s verksamhet Power Grids kommer att avyttras till Hitachi under 2020. ABB verkar i över 100 länder och har ungefär 144 000 medarbetare. www.abb.com.

Länkar

Kontakta oss

Nedladdningar

Dela artikeln

Facebook LinkedIn Twitter WhatsApp