Global site

ABB:n websivuilla käytetään evästeitä. Käyttämällä tätä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää

VSN700 Data Logger

ABB tarjoaa tiedonkeruujärjestelmiä asuin- ja liikekiinteistöjen sekä sähköyhtiöiden aurinkopaneelijärjestelmiin.

Data Logger Residential

Tehokas tietojenhallintajärjestelmä kotikäyttäjien aurinkopaneelijärjestelmiin kerää tietoja enintään viidestä ABB:n invertteristä, kirjaa tiedot paikan päällä ja siirtää ne internetin välityksellä lähes reaaliajassa ABB:n palvelimille, joista niitä voidaan käyttää internet-selaimella.

Tietojenhallintajärjestelmän keräämien tietojen ja internet-selaimella käytettävän Plant Viewerin tuottamien tietojen avulla kodinomistajat, heidän perheensä ja ystävänsä pystyvät tarkkailemaan energiantuotantoa ja saavutettuja ympäristöetuja. Lisäksi suorituskyvyn huononeminen voidaan havaita, joten huolto ja puhdistus tulevat hoidettua ajallaan.

Kompakti ulkokotelo säästää tilaa ja sen ansiosta laite voidaan asentaa sellaiseen paikkaan, jossa se ei ole tiellä. Nopea asennus ja varustaminen (myös DNCP-asiakasohjelma automaattiseen IP-osoitteen määrittämiseen) tekevät laitteesta käyttövalmiin.

Ethernet-yhteys takaa luotettavan ja turvallisen tiedonsiirron. Aikaleimat ja CRC-tarkistussummat estävät tietojen peukaloinnin.

Laitteen mukana toimitetaan 120 VAC–12 VDC:n virtalähde.

Data Logger Commercial

Tehokas tietojenhallintajärjestelmä ammattimaisesti aurinkovoimaa käyttävien yritysten järjestelmiin kerää tietoja enintään kymmenestä ABB:n invertteristä ja yhdestä sääasemasta, kirjaa tiedot paikan päällä ja siirtää ne internetin välityksellä lähes reaaliajassa ABB:n palvelimille, joista niitä voidaan käyttää internet-selaimella.

Tietojenhallintajärjestelmän keräämien tietojen ja internet-selaimella käytettävän Plant Viewerin tuottamien tietojen avulla voidaan osoittaa toiminnalla saavutetut ympäristöedut, kuten hiilijalanjäljen pieneneminen. Niillä voidaan myös havaita suorituskyvyn huononeminen, joten huolto ja puhdistus tulevat hoidettua ajallaan.

Tarvitsetko lisätietoa?

Katso lisätiedot

Loading documents