Global site

ABB:n websivuilla käytetään evästeitä. Käyttämällä tätä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää

Voit vaihtaa kielen tästä:

Plant Portfolio Manager

Plant Portfolio Manager on aivan uudenlainen aurinkovoimaloiden valvonta- ja hallintaratkaisu. Tätä pilvipohjaista ratkaisua käytetään internet-selaimen kautta. Se näyttää aurinkovoimalan reaaliaikaiset suorituskyky- ja toimintatiedot, joiden avulla laitosta voidaan optimoida liiketoimintatavoitteiden vaatimalla tavalla. Plant Portfolio Managerissa on useita dashboard-näkymiä, joiden tuottamien raporttien, diagnostiikan, analyysien, tapahtumahälytysten ja hallintatietojen avulla voidaan hallita kaikkien voimaloiden suorituskykyä ja laitteistoa.

Valitettavasti indikaattorit ja toimintatiedot on usein hajautettu useisiin eri järjestelmiin, jolloin johtoportaan on vaikeaa hallita laitoksen kokonaissuorituskykyä.

Plant Portfolio Manager näyttää aurinkovoimalan reaaliaikaiset suorituskyky- ja toimintatiedot, joiden avulla laitoksen toimintaa voidaan optimoida ja nopeuttaa liiketoimintatavoitteiden vaatimalla tavalla.

Plant Portfolio Manager tarjoaa laitosten omistajille ammattitaitoiseen laitosten valvontaan tarvittavat tehokkaat työkalut.

Tarvitsetko lisätietoa?

Katso lisätiedot

Katso video

Loading documents