Global site

ABB:n websivuilla käytetään evästeitä. Käyttämällä tätä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää

Voit vaihtaa kielen tästä:

TRIO-5.8/7.5/8.5-TL-OUTD

Tätä asuinrakennuksiin tarkoitettua uuden sukupolven kolmivaiheista invertteriä on saatavilla kolmea eri tehoa: 5,8, 7,5 ja 8,5 kW. Kompaktit ja muuntajattomat TRIO-laitteet ovat tuoteperheen uusimmat tulokkaat. Suorituskykyisiä laitteita on helppo käyttää ja asentaa, ja niiden avulla järjestelmää on helppo valvoa ja hallita.

TRIO-20.0/27.6-invertterien rakennetta on muutettu niin, että myös TRIO-5.8/7.5/8.5-mallien muuntohyötysuhde on hyvä monilla eri syöttöjännitteillä. Lisäksi kaksinkertainen enimmäistehopisteen seuranta mahdollistaa optimaalisen energiantuoton monilla erilaisilla järjestelmillä (TRIO-7.5/8.5-mallit). Uuden sukupolven inverttereihin voi integroida tehonsäädön, valvontatoiminnot ja ympäristöanturien syötteet ilman ulkoisia komponentteja. Pienikokoisella laajennuskortilla voi käyttää Ethernet-tiedonkeruulaitetta. Sen avulla parametreja voidaan valvoa paikallisesti (integroidulla verkkopalvelimella) tai etäältä lähiverkkoyhteyden kautta (Aurora Visionilla).

Tärkeimmät ominaisuudet

  • Todellinen kolmivaiheinen konvertteri tasa- tai vaihtojännitelähtöihin
  • Muuntajaton rakenne
  • TRIO-7.5/8.5-mallien kahdella erillisellä enimmäistehopisteen seurantakanavalla voidaan kerätä energiaa optimaalisesti kahdesta eri suuntaan osoittavasta osiosta (TRIO-5.8:ssa on yksi valvontakanava)
  • Tasaiset hyötysuhdekäyrät varmistavat hyvän tehokkuuden kaikilla tehotasoilla, mikä takaa vakaan suorituskyvyn koko syöttöjännite- ja lähtötehoalueella
  • Laaja syöttöjännitealue
  • Kaukoinvertteripäivitys
  • Loistehon säätö

Tarvitsetko lisätietoa?

Katso lisätiedot

Katso video

Loading documents