Global site

Az ABB weboldala cookie-kat használ. A weboldalunkat látogatók elfogadják a cookie-k használati feltételeit. Tudjon meg többet

Az oldal a következő nyelveken érhető el:

UNO-2.0-I/2.5-I

MEGJEGYZÉS: A termék már nem kapható.

Az UNO-2.0-I és UNO-2.5-I a legújabb egyfázisú füzér inverter a választékban. Új megjelenésű inverter, de az ABB bevált nagyteljesítményű technológiájával megtöltve. Az új megjelenésű inverterben olyan új funkciók kaptak helyet, mint a speciális, beépített hűtőborda és az előlapi kijelző rendszer.

Az ABB kültéri energia-átalakító invertereinek legkisebbike ideális átlagos méretű tetőszerkezetekhez. A strapabíró kültéri invertert precízen kialakított tömítésekkel látták el, hogy ellenálljon a legmostohább környezeti körülményeknek is.

A nagysebességű MPPT valós idejű teljesítmény nyomon követést és javított energia kinyerést tesz lehetővé. Az elszigetelt működés ellenére az UNO-2.0-I és az UNO-2.5-I hatásfoka eléri a 96,3%-ot. A széles bemeneti feszültségtartomány teszi alkalmassá az invertert csökkentett füzérméretű, kisteljesítményű rendszerekhez.

Jellemzők

  • Egyfázisú kimenet
  • Magas frekvenciájú, elszigetelt topológia
  • Az egyes inverterek speciális csatlakozási feltételeknek képesek megfelelni, amelyek a helyszínen választhatók ki.
  • Széles bemeneti tartomány
  • A lapos hatásfok görbék magas hatásfokot biztosítanak a kimenet minden szintjén, állandó és stabil teljesítményt biztosítva a teljes bemeneti feszültség és leadott teljesítmény tartományban.

Terméket vásárolna, vagy ajánlatot szeretne kérni?

Kapcsolódó linkek

Videók

Loading documents