Global site

ABB's website maakt gebruik van cookies. Als u op deze pagina wilt blijven, accepteer dan de cookies. Leer meer

U kunt deze pagina bekijken in:

PVS-175-TL

De prijswinnende PVS-175-TL levert tot 65 procent aan besparingen op installatie- en logistieke kosten voor op de grond gemonteerde toepassingen en biedt tevens de grootste capaciteit op de markt voor een stringomvormer van 1500Vdc.

Samen met alle belangrijke voordelen van traditionele stringomvormers betekent het innovatieve modulaire ontwerp dat er 65 procent minder omvormers nodig zijn om het optimale vermogensblok te complementeren, zonder dat het nodig is om AC-recombiners in te zetten. Dit zorgt voor een besparing tot wel 65 procent op de installatie- en logistieke kosten, waardoor de gemiddelde kostprijs van elektriciteitsproductie (LCOE) voor installaties wordt verbeterd.

De driefasige PVS-175 stringomvormer levert tot wel 185 KVA en 800 VAC en kan een ultrahoge vermogensdichtheid van 1,3 kW/kg bereiken.  De omvormer is voorzien van 12 MPPT. 

De PVS-175-TL kan snel en gemakkelijke geïnstalleerd worden dankzij gebruiksvriendelijke connectoren. De bestaande montagesystemen van PV-modules kunnen namelijk worden gebruikt om omvormers te installeren en dit bespaart tijd en kosten op het gebied van voorbereiding en machinehuur.

De standaard draadloze toegang vanaf ieder mobiel apparaat maakt de configuratie van de omvormer en de installatie makkelijker en sneller. Controle van uw middelen is nu gemakkelijker. Iedere omvormer kan namelijk met het cloud-platform van ABB verbinding maken en dankzij de ultramoderne cybersecurity zijn uw middelen en rendement op de lange termijn veilig gesteld.


Hoogtepunten

 • Tot wel 185 kW vermogen bij 30°C, hoogste in zijn klasse
 • Alles-in-één combinatiekast en een ontwerp zonder zekeringen
 • Gescheiden voedingsmodule en aansluitruimte voor snelle verwisseling en vervanging
 • Gemakkelijke toegang tot hulpmaterialen voor snelle inspectie en vervanging
 • Wifi-interface voor bediening en configuratie
 • Gratis standaard toegang tot AuroraVision® cloud
   Related links

Loading documents
 • Neem contact met ons op

  Verstuur uw aanvraag en wij nemen contact met u op

  Contact