Global site

ABB's website uses cookies. By staying here you are agreeing to our use of cookies. Läs mer

Du kan se denna sida på:

Plant Viewer

Spårar energivärden och hur mycket energi som produceras. Passar för personer som inte är experter på solcellsanläggningar.

Plant Viewer är en användarvänlig, webbaserad övervakningslösning som passar perfekt för personer som inte är experter på solcellsanläggningar. Med Plant Viewer kan husägare och företagsanvändare spåra den energi som produceras i en solcellsanläggning på ett enkelt och intuitivt sätt. Plant Viewer-användarna kan spåra viktiga energivärden och hur mycket energi som produceras under solcellsanläggningens livslängd. Beroende på vilken typ av växelriktare som installerats kan Plant Viewer-användarna visa den energi som producerats vid enskilda solcellspaneler i anläggningen.

Plant Viewer är fullt integrerbar med Aurora Vision-produkten Plant Portfolio Manager, vilket ger en övervakningslösning i två nivåer.

  • Nivå 1: Professionella användare av solcellsanläggningar som använder Plant Portfolio Manager kan bevilja sina kunder åtkomst till Plant Viewer för vissa eller alla anläggningar i utbudet. Detta innebär att hela uppsättningen övervakningsfunktioner i Aurora Vision kan användas för att övervaka och hantera alla solkraftverk i anläggningen
  • Nivå 2: Icke-professionella användare kan få åtkomst till Plant Viewer för att följa upp energin som produceras vid en anläggning på ett enkelt sätt utan att påverka installationen eller driften av solkraftverket.

För alla som själva vill ha full kontroll över sitt solkraftsystem, kan en fristående portal skapas som ger Plant Viewer-användaren ensam kontroll över solkraftverket.

Vill du ha produktinformation eller service?

Mer information

Film

Loading documents