Global site

ABB's website uses cookies. By staying here you are agreeing to our use of cookies. Läs mer

Du kan se denna sida på:

VSN700 Data Logger

Dataloggarsystem för bostäder, kommersiella solcellsanläggningar och storskaliga solcellsanläggningar.

Data Logger Residential

Det här högpresterande dataloggarsystemet för solcellssystem i bostäder samlar in data från upp till 5 ABB-växelriktare, loggar den på plats och fungerar sedan som en internet-gateway för att skicka data i näst intill realtid för lagring på tillgängliga ABB-servrar via en webbläsare.

Med hjälp av data som samlats in med den här datahanteraren och i kombination med Plant Viewer, som kan användas via webbläsare, innebär den här lösningen för bostäder att ägaren, familj och vänner kan spåra energiproduktionen och miljöfördelarna. Dessutom kan försämrade prestanda spåras för att möjliggöra rengöring och underhåll i rätt tid.

Det kompakta inomhushöljet sparar plats och möjliggör installation på platser där det inte är i vägen. Snabb installation och driftsättning (inklusive DHCP-klient för automatisk IP-tilldelning) ger en verklig Plug and Play-upplevelse.

Ethernet-anslutningen ordnar en tillförlitlig och säker överföring av data med tidsstämplar och CRC-checksummor för att förhindra manipulering.

120 VAC till 12 VDC-strömförsörjning ingår.

Data Logger Commercial

Det här högpresterande dataloggarsystemet för kommersiella solcellssystem samlar in data från upp till 5 ABB-växelriktare och en väderstation, loggar den på plats och fungerar sedan som en internet-gateway för att skicka data i näst intill realtid för lagring på tillgängliga ABB-servrar via en webbläsare.

Med hjälp av data som samlats in med den här datahanteraren och i kombination med den webbläsarstyrda Plant Viewer, kan spårningen av energiproduktionen visa miljöfördelarna med koldioxidminskningen och samtidigt möjliggöra rengöring och underhåll i rätt tid.

Vill du ha produktinformation eller service?

Mer information

Loading documents