Global site

Kaasuvoimalaitokset

Kokonaisratkaisut voimaloihin innovatiivisilla tuotteilla ja huippuluokan suunnittelulla

Kaasuvoimalaitokset ovat taloudellisia, koska niiden alkuinvestointi on pieni, ne ovat nopeita rakentaa ja reagoivat nopeasti kulutuksen vaihteluun.

ABB:llä on kattava prosessien ja järjestelmien tuntemus ja maailman suurimpiin kuuluva asennettu laitekanta. Yhtiö toimittaa kattavia instrumentointiin, automaatioon ja sähköistykseen (ICE) liittyviä ratkaisuja sisältäen suunnittelun, toimituksen, asennuksen ja käyttöönoton. 

ABB toimittaa kattavan paketin niin suurjännitejännite- kuin pienjännitejärjestelmiin, rajapintoihin ja kaikille voimalaitoksen alueille alkaen sähköjärjestelmien analyysistä, sähköistyksen suunnittelusta, virransyötön laadusta ja järjestelmän suojauksesta. Paketti sisältää myös laitoksen täydellisen instrumentoinnin, jolla voidaan hallita turbiineja, lämmöntalteenotto- ja muita -generaattoreita, kaikkia apujärjestelmiä ja poistokaasun puhdistusta. ABB:llä on myös erikoisratkaisuja, kuten konttiin perustuva ennalta testattu ICE-ratkaisu, joka vähentää huomattavasti työmaalla käytettävää aikaa ja joustavoittaa toteutusta työmaalla.

Miksi ABB?

  • ABB on mukana projektissa jo varhaisessa vaiheessa ja auttaa suunnittelemaan optimoidun sähkö- ja automaatiojärjestelmän. ABB:n kokemusTässä apuna on kokemus turbiinien ja kattiloiden valmistajista, joten ABB:n ratkaisu on kaikkein kilpailukykyisin.
  • ABB:n ICE-ratkaisun avulla omistajilla ja urakoitsijoilla on yksi kontaktipinta, mikä vähentää koordinoinnin tarvetta ja pienentää riskiä sekä parantaa laitoksen käytettävyyttä ja tehokkuutta taaten optimaalisen toiminnan. 
  • ABB:n maailmanlaajuisen verkoston ansiosta voidaan hyödyntää edullisempia hankintahintoja, noudattaa alkuperämaavaatimuksia ja minimoida logistiikkakulut.
  • Sijoituksen tuottavuutta parantavat ABB:n sovelluspaketit laitoksen suorituskyvyn optimointiin ja ennakkohuoltoon.

Tarvitsetko lisätietoa?

Referenssit

Loading documents

Related offering

Turnkey power plant solutions
Power plant automation