Global site

ABB:n websivuilla käytetään evästeitä. Käyttämällä tätä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää

Kaukolämpö ja kaukokylmä

Energiankäyttöä parhaalla hyötysuhteella

Kaukolämpö ja kaukokylmä ovat eittämättä tehokkaimmat, polttoainejoustavimmat ja ympäristöystävällisimmät tavat tuottaa hajautettua energiaa markkinoille. Se on kestävää, edullista ja yhteiskuntalähtöistä.

ABB:n ydinosaamista korkean hyötysuhteen hajautetulle tuotannolle ovat automaatio ja hallintajärjestelmät sisältäen SCADA järjestelmän, älykkään pumppauksen hallinnan, optimaaliset kommunikaatiosovellukset kuin myös käyttöjärjestelmät.

Alkaen voimajärjestelmän analyysista, sähköisestä ja mekaanisesta suunnittelusta, sähkön laadusta ja järjestelmäsuojauksesta ABB toimittaa kokonaisratkaisun korkeajännite- ja pienjännitejärjestelmiin, käyttöliittymään ja kaapelointiin.

ABB:n laitteiden lisäksi ratkaisumme sisältävät kaikki mekaaniset laitteet kuten lämmönsiirtimet, pumput, piiput, kattilat, jäähdyttimet, venttiilit, jotka ovat valmistaneet valikoidut yhteistyöyritykset, jolloin ABB pystyy integroimaan koko hajautetun energiantuotannon sovellukset.


Miksi ABB?

  • ABB:llä on yksi markkinoiden suurimmista tuote- ja järjestelmävalikoimista
  • Referenssit asennetuista järjestelmistä isoista metropolien järjestelmistä aina pienen kokoluokan ja keskikoon kunnallisista järjestelmistä
  • ABB:n ratkaisut mahdollistavat verkon tuottaa ja jakaa huippuluokan tehokkuutta, luotettavuutta ja kustannustehokkuutta.

Tarvitsetko lisätietoa?

Muut sovellukset

Linkit ja ladattavat dokumentit

Katso lisätietoja

Joustava SCADA-ratkaisu