Global site

Turbiinien ohjaus

ABB on johtava turbiinien ohjausjärjestelmien toimittaja. Se toimittaa kustannustehokkaita ja huipputeknisiä ratkaisuja, jotka vastaavat sekä jälkiasennettujen että uusien sovellusten tarpeisiin. Useat turbiininvalmistajat eri puolilla maailmaa tekevät yhteistyötä ABB:n kanssa. Näin ne voivat tarjota asiakkailleen standardoituja, ABB:n hajautettuihin ohjausjärjestelmiin perustuvia turbiinin ohjausjärjestelmiä. Lisäksi ABB tarjoaa myös joustavia ja skaalautuvia järjestelmiä jälkiasennusmarkkinoille. Niihin kuuluvat alan luotettavimmat turbiinikohtaiset moduulit turbiinien suojaamiseen ja venttiilien asemointiin.

ABB:n hajautettua turbiinin ohjausominaisuutta täydentää kattava joukko mekaanisia ja hydraulisia päivitysvaihtoehtoja, jotka on suunniteltu parantamaan ikääntyvien mekaanisten järjestelmien käytettävyyttä ja suorituskykyä.  Mekaaniset vaihtoehdot vaihtelevat yksinkertaisista yhden elementin päivityksistä (servot, differentiaalimuuntajat jne.) kokonaisiin korkeapaineisiin hydraulisiin jälkiasennuksiin.

ABB:n turbiinin ohjausjärjestelmissä on ratkaisuja kaasuturbiineille, höyryturbiineille (sekä sähkölaitoksille että teollisuuteen) ja vesiturbiineille. 


Miksi ABB?

  • Yhteen hajautettuun ohjausjärjestelmään perustuva laitosten ohjausjärjestelmien ja turbiinin ohjausjärjestelmien tehokas integrointi.
  • Huippuluokan hajautettu ohjausjärjestelmä ja mekaanisiin turbiineihin erikoistunut teknologia. 
  • Hyvä maine ja ammattitaitoa kaikkien turbiinityyppien ja kaikkien suurten valmistajien tuotteiden automatisointiin.
     

Tarvitsetko lisätietoa?

Tarjontamme

Katso lisätietoja

Loading documents

Katso myös