Turbinstyrning

ABB är en branschledande leverantör av turbinstyrningssystem, som levererar kostnadseffektiva och tekniskt avancerade lösningar som är utformade för att möta behoven från både efterinstallation och nya projekt. Flera turbintillverkare världen över har upprättat partnerskap med ABB för att erbjuda sina kunder standardiserade turbinstyrsystem som baseras på ABB:s olika DCS-plattformsalternativ. Dessutom erbjuder ABB även mycket flexibla och skalbara system för efterinstallationsmarknaden, inklusive några av branschens mest sofistikerade och tillförlitliga turbinspecifika moduler för turbinskydd och ventilpositionering.

ABB:s DCS-funktion för turbinstyrning kompletteras av en omfattande serie mekaniska och hydrauliska uppgraderingsalternativ som är gjorda för att förbättra tillgänglighet och prestanda för åldrande mekaniska system. De mekaniska alternativen varierar från grundläggande uppgraderingar av enskilda element (servon, LVDT o.s.v.) till fullständiga efterinstallationer av högtryckshydraulik.

ABB:s turbinstyrsystem innehåller lösningar för gasturbiner, ångturbiner (för både elbolag och industri) och vattenturbiner.

Varför ABB?

  • Effektiv integrering av styrsystem för kraftverk och turbiner baserat på en enda DCS-plattform
  • Avancerad specialiserad teknik för DCS och mekaniska turbiner
  • Etablerat rykte och expertis inom att automatisera alla turbintyper och alla större tillverkare

Vill du ha produktinformation eller service?

Vårt erbjudande

Loading documents

Related offering

Select region / language