ABB nagradio najboljeg studenta Elektrotehničkog fakulteta u Beogradu

Na svečanosti povodom Dana Elektrotehničkog fakulteta Univerziteta u Beogradu, održanoj 16. decembra 2018. godine, ABB Srbija je kao Zlatni sponzor dodelio nagradu za studenta koji je ostvario najbolji uspeh na grupi predmeta iz Elektromotornih pogona. Dobitnik nagrade za 2018. godinu je Nikola Vojvodić, student master studija na modulu Energetska efikasnost. Nagradu je uručio Jovan Miladinović, rukovodilac Servisa u kompaniji ABB Srbija.

Već sedmu godinu za redom ABB dodeljuje ovu nagradu u vidu jednomesečne plaćene stručne prakse u ABB Srbija, u okviru koje se za nagrađenog studenta organizuje i studijsko putovanje i osnovna obuka za ABB frekventne regulatore u fabrici u Helsinkiju, Finska.

Nagrađivanje najboljeg studenta je praksa koja je nastala kao rezultat dugogodišnje uspešne saradnje između kompanije ABB Srbija i Elektrotehničkog fakulteta Univerziteta u Beogradu. Zahvaljujući ovoj nagradi, sedmorici izuzetnih studenta do sad je omogućeno da značajno prošire svoja znanja stečena na fakultetu, kao i da razmene iskustva i ideje sa kolegama iz Evrope. Stefan Pavlović, dobitnik nagrade za 2017. godinu, proveo je mesec dana na praksi u ABB-u, a nakon toga je dobio i zaposlenje u kompaniji ABB Srbija.

Kontaktirajte nas:
ABB d.o.o.
Irena Tomić
Bulevar Peka Dapčevića 13
11000 Beograd, Srbija
Tel: 011/3094 305
irena.tomic@rs.abb.com
www.abb.rs 

Select region / language