ABB na 9. Savetovanju o elektrodistributivnim mrežama Srbije CIRED

Septembar 2014 - Kompanija ABB je bila zlatni sponzor na ovogodišnjem 9. Savetovanju o elektrodistributivnim mrežama Srbije CIRED koje je održano od 22. do 26. septembra 2014. godine u Vranjačkoj Banji.

Skup koji ima regionalni karakter i okuplja preko 800 učesnika iz Srbije i zemalja iz regiona ima za cilj unapređenje i razvoj proizvodnje i distribucije električne energije kroz razmenu znanja i isustava stručnjaka iz ove oblasti. ABB je i ove godine održao veoma posećenu poslovni prezentaciju na temu „Rešenja za upravljanje srednjenaponskom mrežom“. ABB-ovi prodajni inženjeri Aleksandar Živanović i Milorad Jovičić su prezentovali ABB rešenja za upravljanje  srednjenaponskim mrežama, gde je fokus bio na opremi kao što je familija GridShield inteligentnih liniskih prekidača , Sectos i NPS familiji teretnih rastavljača, AutoLink sekcionerima, Relion seriji zaštitno upravljačkih uređaja specijalizovanih za ovu namenu, kao i najnovijoj seriji RTU500.
Nakon prezentacije, prisutni su imali priliku da prodiskutuju sa ABB timom aktuelne teme, problematiku i trendove iz oblasti upravljanja distributivnim mrežama.