Virus korona (COVID-19): informacije o merama prevencije i zaštite u kompaniji ABB d.o.o. u Srbiji

Kompanija ABB d.o.o. neprekidno prati razvoj situacije oko pandemije novog virusa korona (COVID-19) i sledi primenljive nacionalne propise zdravstvenih službi i smernice Svetske zdravstvene organizacije kako bi se sprečilo širenje novog virusa korona.

Zdravlje i sigurnost naših zaposlenih, kupaca i partnera ostaju naš glavni prioritet i ulažemo velike napore da umanjimo rizike povezane sa širenjem COVID-19.

Stoga je kompanija ABB d.o.o. usvojila i primenjuje sledeće preventivne i zaštitne mere:

- Molimo sve da iz zdravstvenih i bezbednosnih razloga ne ulaze u prostorije ABB-a

• Ako su u poslednjih 14 dana boravili u zemljama koje su zahvaćene virusom korona i gde su trenutno žarišta COVID-19.
  • Ako ste bili u kontaktu s osobama koje su zaražene ili za koje se sumnja da su zaražene virusom korona.
  • Ako imate simptome gripa i/ili povišenu temperaturu.

Ove odredbe se podjednako i u celosti primenjuju na sve zaposlene, kupce i partnere kompanije ABB d.o.o.

- Primenili smo mere predostrožnosti i zabranili i odložili sva službena putovanja svojih zaposlenih, osim onih neophodnih. Odloženi su sastanci i preporučena je telefonska i/ili Skype komunikacija umesto toga.

- Zdravlje i bezbednost svih zaposlenih u kompaniji ABB d.o.o. je na prvom mestu. Od 16.03.2020. svi zaposleni koji su u mogućnosti rade od kuće.

- Nastavljamo s promovisanjem dobre prakse lične higijene i pojačali smo dezinfekciju i čišćenje našeg poslovnog prostora.

Osnovni cilj koji želimo da postignemo na ovaj način je da osiguramo bezbednost naših zaposlenih, kao i uslove za naše nesmetano buduće poslovanje.

Želimo da Vas uverimo da preduzimamo sve što je u našoj mogućnosti i prilagođavamo svoje poslovanje izazovima trenutne situacije kako bismo i dalje udovoljavali potrebama naših kupaca i održavali snabdevanje našim proizvodima i uslugama.

Ujedno nastojimo da pomognemo našim kupcima da zadrže kontinuitet poslovanja i naše linije komunikacije su otvorene. Kad god je to moguće, koristimo virtuelne tehnologije i metode kako bismo osigurali da možemo ostati u kontaktu i podržati svoje kupce bez potrebe za putovanjima ili ličnim sastancima.

Izuzetno cenimo našu zajedničku saradnju i tu smo da pomognemo i podržimo naše zaposlene, kupce i partnere u ovim izazovnim vremenima.

Ako imate dodatnih pitanja, slobodno nam se obratite na RS-office@abb.com ili se obratite vašem prodajnom predstavniku kompanije ABB d.o.o.

Sa poštovanjem,
ABB d.o.o.