Održan seminar o ABB merno-regulacionoj opremi u Beogradu

Oktobar 2015 - U organizaciji ABB divizije Elektromotorni pogoni i industrijska automatika, u Beogradu 20.oktobra 2015. godine u hotelu Falkensteiner, uz prisustvo preko 150 učesnika, održan je seminar posvećen merno-regulacionoj opremi. Učesnici seminara imali su prilike da se upoznaju sa portfoliom proizvoda i rešenjima iz oblasti merenja protoka, pritiska, nivoa i temperature, kao i analitičkih merenja za tečnosti i gasove.

Seminar je održan u saradnji sa regionalnim menadžerima iz ABB Italije i Velike Britanije. Anđelo Kavana i Roberto Guljameti iz Italije su predstavili proizvode iz oblasti merenja protoka, pritiska i temperature, dok su Ričard Hol i Stiv Vinkli iz Velike Britanije govorili o analitičkim merenjima za tečnosti i o merenjima protoka vode.

Podršku tokom seminara pružile su nam i naše partnerske kompanije Tipteh i Petroprocess, koje su iznele svoja iskustva sa ABB opremom u oblasti merenja i regulacije. Damir Večerka iz Tipteh-a, govorio je o aplikacijama u oblasti merenja nivoa, dok je ključni aspekt prezentacije Đorđa Ćirilovića iz kompanije Petroprocess bio osvrt na rešenja iz oblasti gasne analitike.

Tokom seminara, pored tehničkih izlaganja, učesnici su imali priliku da se bliže upoznaju sa ABB opremom kroz izložene eksponate i demo-uređaje. „Ideja iza ovog seminara je bila da okupimo kolege iz različitih industrija sa ciljem da im približimo naš portfolio. Obzirom na stručna predavanja, raznovrsnost izložene opreme i veliki broj učesnika, verujemo da ćemo učvrstiti poziciju ABB-a u ovoj oblasti na tržištu Srbije“, istakla je Sonja Mladenović, inženjer prodaje Kontrolnih sistema i merno-regulacione opreme kompanije ABB u Srbiji.