Du kan se denna sida på:

Reparation

Förlita dig på ABB:s reparationstjänster för att återställa din verksamhet

ABB:s reparationstjänster är snabba och effektiva och kan hjälpa dig att snabbt återställa din verksamhet. Med ett av marknadens bredaste servicenätverk och serviceingenjörer som står redo att utföra reparationer på plats eller i auktoriserade verkstäder, kan vi erbjuda olika reparationsalternativ för att matcha dina behov. Med våra reparationstjänster kan du på ett säkert sätt minimera produktions- och processavbrotten.

Fördelar

 • Certifierad personal med god kännedom om ABB:s produkter och system
 • Tillgång till originaldokumentation och -ritningar
 • Originalreservdelar
 • Både garanti- och icke-garantireparationer
 • Stort nätverk av lokala servicecenter och fabrikssupport

  Erbjudande

  Verkstadsreparationer

  Verkstadsreparationer för motorer, generatorer och frekvensomriktare: Våra verkstäder är utrustade för att hantera komplexa reparationer, ombyggnader och översyner. De bemannas av professionella serviceingenjörer med stöd från konstruktionsexperter i våra tillverkningsanläggningar och vårt globala servicenätverk. Dessutom har vi verkstäder som är certifierade för att hantera utrustning i farliga områden och som kan stödja våra kunder med ersättningsalternativ för att hitta den mest energieffektiva lösningen.

  Fältreparationer

  Fältservice ger dig den expertis du behöver för felsökning och avhjälpande underhåll på plats. Våra certifierade serviceingenjörer garanterar ett kvalitativt och effektivt avhjälpande underhåll samt rekommendationer om framtida åtgärder för ökad driftsäkerhet.

  Genom lokal närvaro samt vår funktion för support och felanmälan kan vi snabbt boka lämplig resurs för uppdraget och erbjuda en hög nivå av service. ABB:s breda erfarenhet från många branscher, processer och anläggningar bidrar även till att kunna se andra möjligheter vid till exempel problemlösning. 

  Ytterligare en fördel med fältservice är du inte behöver transportera den skadade utrustningen till en verkstad, något som sparar tid och minimerar produktionsstörningar.

  Länkar och nedladdningar

  Relaterade tjänster

  Loading documents
  • Kontakta oss

   Skicka in din förfrågan så kontaktar vi dig

   Kontakta oss
  Select region / language