Global site

ABB Motion Services - Partnersamarbete

Du kan se denna sida på:

Samlad expertis och förmåga för att förbättra ditt företags resultat

Oavsett om du är en kanalpartner, en OEM eller en slutkund kan vi hjälpa dig att växa, ständigt förbättra utförande och service - tillsammans. Vår partnerlösningsportfölj kan hjälpa dig att sälja, montera, konstruera, installera eller serva vårt breda utbud av motorer, generatorer och drivenheter. Dessutom kan du tillsammans med oss implementera avancerade digitala och energieffektiva lösningar för att minska stilleståndstid, maximera produktivitet och spara energi.

Du kommer att engagera dig i de senaste tjänsterna och få mycket kompetenta serviceteam med hjälp av våra utbildningar och e-learningmöjligheter. Upplev en unik digital fördel genom att kombinera anslutningsmöjligheter och dataanalys med industriell expertis; och var du än befinner dig i världen, få tillgång till ABB:s originalreservdelar och -produkter.

 


Få rätt kompentens:

Utbildningar och certifieringar

Vi har 26 globala utbildningscenter som erbjuder lokal support på ditt modersmål och tillhandahåller onlinekurser på distans. Även om praktiska kurser på lokala utbildningscenter finns tillgängliga, kan vissa av våra kurser också genomföras på din anläggning.

Få rätt förmåga:

Serviceplattformar och verktyg

Vi gör det möjligt för dig att samla in avancerad analytisk data från befintliga tillgångar för att få djupare insikter i anläggningens hälsa för effektiv livscykelhantering, underhållsplanering och utrustningshantering. I slutändan kommer detta att stödja bättre beslutsfattande för slutkunder.


Få rätt material: 

Delar, utrustning och produkter

ABB:s globala reservdelsnätverk reagerar snabbt. Vi kan ordna lager åt dig eller erbjuda tillgänglighet så att du kan lagerföra själv, direkt från ABB eller från andra partners i vårt globala team. Vi ger garanti på enskilda reservdelar och reservdelssatser samt vägledning om underhålls-/reparationsåtgärder.