Global site

ABB:n websivuilla käytetään evästeitä. Käyttämällä tätä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää

Rautateiden ja kaupunkiliikenteen sähköistys

Investointi maailman julkisen liikenteen infrastruktuuriin sekä kaukojunien että lähiliikenteen osalta kasvaa lisääntyneen liikkuvuuden tarpeen, joukkoliikennejärjestelmien kehityksen, rautatiepalveluiden uudistamisen sekä yksityisen sektorin lisääntyneen osallistumisen vaikutuksesta.

ABB huolehtii ratojen täydellisten virransyöttöjärjestelmien suunnittelusta, rakennuksesta ja käyttöönotosta kaukojunia ja joukkoliikennettä varten.

ABB tarjoaa täyden valikoiman radan sähköasemia tasa- ja vaihtovirtasovelluksiin ja niissä on kojeisto sekä kaikki suojaus- ja ohjauslaitteet, kuten vika-analyysilaitteet, nopeaan palautumiseen häiriön jälkeen. Monipuolista rautatie- ja kaupunkiliikenneratkaisujen valikoimaamme täydentävät staattiset taajuusmuuttaja-asemat, sähkön laatujärjestelmät, verkonhallintajärjestelmät, energian talteenotto- ja varastointijärjestelmät sekä laaja valikoima järjestelmätutkimuksia ja dynaamisia radan sähkönsyötön simulaatioita, jotka perustuvat tehokkaisiin ohjelmistotyökaluihin. 

Valitsemalla järjestelmäntarjoajaksi ABB:n asiakas saa luotettavan, pystyvän ja sitoutuneen kumppanin koko sähköjärjestelmää varten sekä ennakoitavan ja kustannustehokkaan ratkaisun kestävää liikennettä varten. Avaimet käteen -järjestelmissä projektitiimimme toimii vastuuyksikkönä, mikä minimoi projektin riskit ja monimutkaisuuden.

Tarvitsetko lisätietoa?

Sovellukset

Referenssit

Linkit ja ladattavat tiedostot

Tarjontaan liittyvät