Global site

ABB:n websivuilla käytetään evästeitä. Käyttämällä tätä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää

TOSA-sähköbussien latausinfrastruktuuri

ABB:ltä on saatavilla kattavia latausratkaisuja, jotka perustuvat yhtiön innovatiiviseen pikalataustekniikkaan. Se sopii erityisesti ajolangattomille, suuritehoisille sähköbusseille (e-busseille) tai Bus Rapid Transit (BRT) -järjestelmään. Ratkaisut takaavat kestävät lähiliikennepalvelut kaupungeissa.

Pikalataustekniikka ja ajoneuvon vetolaitteisto on kehitetty kaupunkialueiden vilkkaasti liikennöidyille bussireiteille, joilla liikkuu suuria matkustajamääriä ruuhka-aikoina.

ABB huolehtii koko sähköbussien latausinfrastruktuurin suunnittelusta, teknisen toteutuksen suunnittelusta, rakentamisesta ja käyttöönotosta reitin varrella, asemilla ja varikoilla.  ABB:ltä on saatavilla myös ajoneuvon ajolaiteratkaisu, johon sisältyy energiansiirtojärjestelmä (ETS), joka yhdistää e-bussin tienvarsi-infrastruktuuriin ja on tärkeä TOSA-sähköbussin osa.

ABB:ltä on saatavilla kattava valikoima pikalatausasemia sekä päätepysäkki- ja varikkolatausasemia:

  • Tietyille pysäkeille asennetuilla pikalatausasemilla bussia voidaan ladata samaan aikaan, kun matkustajat nousevat bussiin ja jäävät pois bussista
  • Päätepystäkkiasemat lataavat akun täyteen bussin odottaessa päätepysäkillä
  • Varikkolatausasemat lataavat pitempään alhaisemmalla teholla ja korvaavat linjalla ja linjan sekä varikon välillä tarvittavan energian.

Sähköbussien latausinfrastruktuurivalikoimaa täydentävät verkonhallintajärjestelmät, bussireitistön selvitykset (joilla pyritään varmistamaan infrastruktuurin optimaalinen käyttö ja sähköbussien komponenttien optimaalinen mitoitus), tehokkailla mitoitusohjelmistoilla tehdyt dynaamiset sähkönjakeluverkon simulaatiot sekä huolto- ja kunnossapitosopimukset.

Valitsemalla ABB:n järjestelmän toimittajaksi asiakas saa osaavan, luotettavan ja sitoutuneen kumppanin koko sähköjärjestelmää varten sekä kustannustehokkaan kestävän liikenteen ratkaisun. Projektitiimimme toimittaa käyttövalmiin järjestelmän ja vastaa koko järjestelmätoimituksesta, mikä minimoi riskit ja selkeyttää projektia.

Tarvitsetko lisätietoa?

Lisätiedot

Loading documents

Tutustu myös