Global site

ABB:n websivuilla käytetään evästeitä. Käyttämällä tätä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää

Uusiutuvien energialähteiden integrointi

Uusiutuvista lähteistä saatavan hajautetun sähköntuotannon integrointi edellyttää sähköjärjestelmän huolellista analyysia ja soveltamista sekä sähköverkkojen rakentamista tuulivoimapuistoja tai aurinkovoimaloita varten.

ABB tarjoaa monenlaisia skaalattavia sähköasemaratkaisuja, joiden avulla uusiutuvan energian voi integroida siirtoverkkoon ja jakeluverkkoon. Meillä on asiantuntemusta uusiutuvan sähköntuotannon tekniikoista sekä kattavaa kokemusta eri puolilla maailmaa käytetyistä verkkojen mitoitusperiaatteista ja sähköyhtiöiden käytännöistä, joten voimme tarjota avaimet käteen -tyyppisiä verkkoliitäntäratkaisuja kaikentyyppisille ja -kokoisille uusiutuvia energianlähteitä käyttäville voimaloille. Mukautetut järjestelmät perustuvat testattuun huipputekniikkaan, ja ne on suunniteltu vastaamaan niin maailmanlaajuisilla markkinoilla toimivien asiakkaiden vaatimuksia kuin paikallisia määrityksiä.

ABB:n maailmanlaajuinen organisaatio varmistaa asiakastuen sähköaseman koko elinkaaren ajan, ja avaimet käteen -projektivalmiuksiemme ansiosta voimme tukea asiakkaita lupahakemuksissa ja järjestelmäselvityksissä käytöönottoa ja huoltoa varten.

​Hyödyt:

  • Skaalattavilla verkkoliitännöillä varustetut sähköasemat kaikentyyppisiin ja -kokoisiin uusiutuvia energianlähteitä käyttäviin voimaloihin
  • Optimoidut ratkaisut, joiden tilantarve on pieni
  • Kustannustehokkaat järjestelmät, jotka perustuvat sähköverkon ja sähköntuotantotekniikoiden asiantuntemukseen
  • Lyhyt toimitusaika kokeneen organisaation ja nopeiden projektinhallintatoimintojen ansiosta
  • Hyvin dokumentoidut ratkaisut
  • Sähkönsyötön parempi luotettavuus ja laatu
  • ABB:n koko sähköasemalaitteiston luotettava ja optimaalinen integrointi, joka kattaa kojeistot, muuntajat, sähköaseman automaatio-, ohjaus- ja suojausjärjestelmät sekä ABB:n testatun tehonmuuttajajärjestelmän (PCB)


Tarvitsetko lisätietoa?

Referenssit

Linkit ja ladattavat tiedostot

Tarjontaan liittyvät