Global site

Az ABB weboldala cookie-kat használ. A weboldalunkat látogatók elfogadják a cookie-k használati feltételeit. Tudjon meg többet

Szerviz és pótalkatrészek

A turbófeltöltő legjobb szervizébe való beruházás az egyik leghatékonyabb módja annak, hogy növelje a teljesítményt, miközben üzemanyagot és pénzt spórol. A megfelelő szerviz megakadályozza az ismételt karbantartási eseményeket és felesleges alkatrészek beszerzését, csökkenti az állásidőt, növeli az adott alkalmazás rendelkezésre állását, és meghosszabbítja az alkalmazás élettartamát. Ezért vagyunk elkötelezettek amellett, hogy minden ügyfelünk számára biztosítsuk az eredeti szerviz és eredeti alkatrész szolgáltatásokat, melyek mindezeket biztosítani tudják.

Teljes körű szolgáltatást Kínálunk a nap 24 órájában, az év 365 napján a világszerte 50 országban megtalálható több mint 100 ABB szervizállomás segítségével. A mi tulajdonunkban van az összes szervizállomás, és 600 szakképzett szerviz-technikust foglalkoztatunk ezeken az állomásokon, hogy Ön megkaphassa a szükséges támogatást, amikor és ahol szüksége van rá.

Terméket vásárolna, vagy ajánlatot szeretne kérni?

​Ajánlatunk

Alkalmazási területek