Global site

Az ABB weboldala cookie-kat használ. A weboldalunkat látogatók elfogadják a cookie-k használati feltételeit. Tudjon meg többet

A100-L turbófeltöltő

Nagyteljesítményű turbófeltöltő kétütemű dízelmotorokhoz

A korszerű egyfokozatú turbófeltöltők A100-L sorozatát kis fordulatszámú kétütemű tengeri motorokhoz tervezték. Az ilyen kategóriájú motorok tengeri üzemeltetői biztosak lehetnek benne, hogy kivételes szintű teljesítményt kapnak, nem haladják meg az IMO Tier III határértékeket illetve a NOx kibocsátási értékeket és alacsony életciklus költséggel számolhatnak.

Az ABB Turbófeltöltők A100-L és A200-L sorozatú korszerű egyfokozatú turbófeltöltői úgy kerültek kialakításra, hogy a kis fordulatszámú kétütemű tengeri motorok üzemeltetői számára példátlanul magas szintű üzemi teljesítményt biztosítsanak, betartsák a határértékeket, rugalmasan lehessen alkalmazni őket, alacsony fenntartási összköltséggel (TCO) és optimális üzemi biztonsággal.

Az üzemeltetők bölcsessége alapján építve
Az A100-L sorozat nagymértékben a vevők igényei szerint kialakított termék, amelyet a világszerte beszerelt 200,000 turbófeltöltőnkkel kapcsolatban visszaküldött bőséges visszajelzések alapján építettünk meg, így ideális választás a tengeri alkalmazásokhoz. 

Terméket vásárolna, vagy ajánlatot szeretne kérni?

Loading documents