ABB:n uusi videosarja

Rekisteröidy kuukausittaisen globaalin uutiskirjeemme tilaajaksi,
niin saat aina tiedon seuraavasta Frozen Music -jaksosta.

 

 

 

 

Digitaaliset ja älykkäät teknologiat sekä niiden kasvava merkitys rakennuksissa ja kaupungeissa ovat merkittäviä tekijöitä nykyajan arkkitehtuurin suunnitteluprosessissa.

Arkkitehdit kohtaavat korkeita odotuksia rakennuksen suunnittelusta aina sen toimintaan ja suorituskykyyn asti. Kyky ottaa käyttöön turvallinen teknologia, joka tarjoaa rakennuksen helppoa hallintaa vähentämällä samalla energiankulutusta ja rakennuksen kokonaishiilijalanjälkeä, on avainasemassa.

Rakennus on onnistunut, kun sama teknologia kaiken tämän lisäksi tuo asukkaille turvallisuutta sekä helppoa valon, kaihtimien, ilmanlaadun ja ilmastoinnin hallintaa.

 

 

 

 

 

 

Aiemmat jaksot

Video [EN]
Frozen Music - Jakso #15 Casa Capace - Sydney, Australia, AARON STEVENS arkkitehtien suunnittelema

Viidestoista jakso tekee vaikutuksen korostamalla, kuinka älykäs arkkitehtuuri yhdistettynä teknologiaan voi mahdollistaa esteettömän asumisen, ja taata ihmisarvoisen ja itsenäisen elämän meille kaikille. Matkusta kanssamme Sydneyyn, jossa australialainen arkkitehti Aaron Stevens ja suunnittelutoimisto DPN suunnittelivat CASA CAPACEN. Vieraanvaraisen kodin kaikille.

 

 

 

 


Katrin Foerster

International Key Account Manager
Architects and Interior Architects


”Jokaisessa rakennuksessa konteksti määrittelee ratkaisun optimaalisuuden ja kestävyyden tulevaisuudessa. ABB:n teknologiaratkaisuiden avuilla arkkitehdit voivat myös täyttää kestävän ja ympäristöystävällisen suunnittelun monimutkaiset vaatimukset, ja samalla huolehtia asukkaiden hyvinvoinnista ja mukavuudesta. Rakennuksen koosta tai tarkoituksesta riippumatta.”

 

 

 

 

Rekisteröidy kuukausittaisen globaalin uutiskirjeemme tilaajaksi, niin saat aina tiedon seuraavasta Frozen Music -jaksosta.


Rekisteröidy uutiskirjeemme tilaajaksi nyt!

Tutustu myös