ABB Formel E girer opp for sjette sesong

Et globalt utstillingsvindu for elektrisk transport og smarte byer.

Denne ukens pre-sesongtesting av de avanserte, elektriske racerbilene finner sted i Valencia, Spania, og markerer åpningen av den sjette sesongen med ABB FIA Formel E Championship. I sitt tredje år som tittelpartner vil ABB nok en gang vise frem sine innovative produkter og tjenester for elektrisk transport og smarte byer.

Porsche og Mercedes kommer

Løpskalenderen begynner med back-to-back-løp i Saudi-Arabia 22. - 23. november og avsluttes i London med det 14. løpet i juli 2020. To nye hovedsteder er lagt til kalenderen, Jakarta, Indonesia og Seoul, Sør-Korea. I tillegg vil de to ikoniske bilprodusentene Porsche og Mercedes i år stille blant de 22 lagene i startboksene.

ABB spiller en sentral rolle i hele verdikjeden for elektrisk transport. Alt fra et bredt spekter av roboter for samlebånd til distribusjon av kraft fra fornybare ressurser. I tillegg er ABB aktiv innen batterilagring, støttet av et digitalt energistyringssystem. Sist, men ikke minst, som markedsledende innen hurtigladeteknologi, er ABB en nøkkelspiller i den videre utviklingen av elektrisk transport.

ABB leverer for eksempel hurtig- og lynladestasjoner som er i stand til å levere nok energi til 100 km rekkevidde på bare 4 minutter gjennom partnere som Electrify America, IONITY, Fastned og mange flere.

Ledende på lading

ABB tilbyr allerede et bredt spekter av løsninger for å forbedre energieffektiviteten til bygninger gjennom forskjellige produkter som kontrollerer energilagring, distribusjon og
styring gjennom hjemmeautomasjonssystemet free@home. ABB har rundt 5 millioner komponenter for smarthusløsninger som kontrollpaneler, sensorer og programvare, installert i over 40 land over hele verden.

For transportindustrien tilbyr ABB løsninger i alt fra nettfordeling til ladepunkter for elbiler, elbusser og ellastebiler, samt for elektrifisering av skip, jernbane, trikker og taubaner. Med 11 000 hurtigladere solgt i 76 land over hele verden, er ABB teknologiledende på dette feltet.

ABB vil fortsette som den offisielle ladepartneren til Jaguar I-PACE eTROPHY, støtteløpsserien til ABB Formel E. ABB Terra 53 hurtigladere sørger for energi til I-PACE SUV racerbilene gjennom løpshelgen.

Følg @abbgroupnews på Twitter for nyheter og bilder fra Valencia-testuken; ABB på LinkedIn; ‘Abbgroup’ på Instagram og på Facebook-siden vår.

ABB (ABBN: SIX Swiss Ex) er en teknologileder som driver den digitale endringen av industrier. Med over 130 års innovasjonshistorie har ABB fire kundefokuserte, globalt ledende virksomheter: Electrification, Industrial Automation, Motion samt Robotics & Discrete Automation som støttes av den digitale plattformen ABB AbilityTM. ABBs virksomhet Power Grids vil overdras til Hitachi i 2020. ABB er tilstede i over 100 land med rundt 147 000 ansatte.

Lenker

Kontakt oss

Nedlastninger

Del denne artikkelen

Facebook LinkedIn Twitter WhatsApp