De nieuwe videoreeks van ABB

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief
en mis geen enkele aflevering

 

 

 

 

Digitale en slimme technologieën – en hun toenemende relevantie voor gebouwen en steden – zijn tegenwoordig een belangrijke factor in het architectonische ontwerpproces.

 

Architecten hebben te maken met hoge verwachtingen voor wat betreft het ontwerp, de functie en de prestaties van een gebouw. Het implementeren van veilige technologieën die zowel controle over als vermindering van het energieverbruik bieden, is een belangrijk element hierin. Dat naast het verkleinen van de totale ecologische voetafdruk van een gebouw.
Als diezelfde technologieën bovendien voor meer veiligheid zorgen en eenvoudigere bediening van onder andere verlichting, raamwering, luchtkwaliteit en klimaat, biedt dat gebruikers veel meer comfort en tilt het gebouwen naar the next level.

 

 

 

 


 

 

 

 

Eerdere afleveringen

 

 

 

 


Katrin Foerster

International Key Account Manager ABB
Architects and Interior Architects


"Bij elk gebouw bepaalt de context wat de meest toekomstbestendige en optimale oplossing is. Dankzij ABB/Busch-Jaeger-technologieën kunnen architecten voldoen aan de complexe eisen op het gebied van duurzaamheid en milieuvriendelijk design, en tegelijkertijd zorgdragen voor het welzijn en het comfort van de gebruikers. Dit ongeacht de grootte of de functie van het gebouw."


Ron van de Beek

Segment Marketeer ABB Electrification &
Business Development Smart Building | Smart Hotel


"In elk gebouw zit techniek. Techniek die ons kan helpen om ambitieuze duurzaamheidsdoelstellingen te behalen, en het comfort en de flexibiliteit van woningen of gebouwen blijvend te verhogen. Met ABB Smarter Building en Smarter Homes heeft de architect een ruime keuze uit designopties en technologieën, om zo optimaal te voldoen aan de huidige en toekomstige complexe eisen van het gebouw.”Links