Az ABB Electrification 2020 végéig díjmentesen kínál digitális megoldásokat

Az ABB Electrification, amely vezető szerepet tölt be a legkorszerűbb technológiák fejlesztése és értékesítése területén, támogatni kívánja a kiemelt fontosságú egészségügyi létesítmények, közműszolgáltatók, ipari és kereskedelmi épületek működését, ezért úgy döntött, hogy 2020 végéig a szoftvermegoldásait díjmentesen bocsátja ezen gazdasági szereplők rendelkezésére.

A koronavírus-járvány szinte minden üzleti szektorra negatív hatást gyakorol és az országok gazdaságát világszerte visszaveti. Az ABB egyik piacvezető divíziója, az ABB Electrification bejelentette, hogy e nehéz, kihívásokkal teli időszakban segíteni kívánja ügyfelei működését, ezért az ügyfeleket támogató intézkedéseket hoz.

Az ABB Electrification március 27-től ez év végéig, a kórházaknak elengedi az iUPSGuard szoftver 12 havi előfizetési díját, továbbá minden új vagy megújított előfizető számára ingyenesen teszi elérhetővé az ABB Ability™ Software-as-a-Service (SaaS) alkalmazásait és szolgáltatásait.

Az ABB Electrification 2020 végéig díjmentesen kínál digitális megoldásokat
Az ABB Electrification 2020 végéig díjmentesen kínál digitális megoldásokat

Az ABB Electrification digitalizációs eszközöket és megoldásokat kínál a kritikus infrastruktúrákkal kapcsolatos feladatok megoldásához. Ide sorolva a kritikus egészségügyi alkalmazások támogatására szolgáló szünetmentes áramforrások (UPS) távfelügyeletét és diagnosztikáját, továbbá a közüzemi cégeknél, a kereskedelmi és az ipari létesítményeknél alkalmazott energetikai és épületirányítási megoldásokat az

Tarak Mehta, az ABB Energetika divíziójának vezetője így nyilatkozott a döntésről: „Tudjuk, hogy napjainkban ügyfeleink jelentős kihívásokkal szembesülnek, ezért intézkedéseinkkel azt kívánjuk elősegíteni, hogy növelni tudják működésük stabilitást, és fokozzák megtakarításaikat.”

„Ügyeleink rendkívül fontos munkát végeznek a különböző gazdasági ágazatokban, ezért a 12 havi díjmentesség bevezetésével a lehető legtöbb létesítmény és üzem számára lehetővé kívánjuk tenni, hogy élhessenek a megoldásaink kínálta előnyökkel.”

Ezekben a napokban a megbízható villamosenergia-elosztás különösen kritikusnak számít a kórházi és egészségügyi alkalmazások számára:

  • A kórházak és az egészségügyi létesítmények nagy hasznát vehetik az ABB és más cégek által gyártott UPS rendszereknél egyaránt alkalmazható iUPS megoldásunk távfelügyeleti és diagnosztikai funkcióinak, amelyekkel biztosítható a most kiemelt fontosságú, folyamatos áramellátás.

Az ABB az ABB Ability MarketplaceTMdigitális portfólióhoz tartozó számos, a vállalatok működési hatékonyságát és biztonságát tovább javító megoldását is díjmentesen bocsátja ügyfelei rendelkezésére. Ezek a megoldások a létesítmények és az üzemek számára abban tudnak nagy segítséget nyújtani, hogy a helyszínen szükséges munkaerő minimális szintre csökkentése mellett is fenntartsák a kritikus tevékenységek működését.

Az ABB Ability MarketplaceTM digitális portfólióhoz tartozó energetikai és eszközgazdálkodási szoftvermegoldások közül az ABB az alábbiakat kínálja díjmentesen:

  • ABB AbilityTM Electrical Distribution Control System (EDCS): digitális energiagazdálkodási platform, amellyel akár 30%-os üzemi költség-megtakarítás is elérhető.
  • ABB AbilityTM Backup Management villamos rendszerekhez – DataCare: amely a védelmi és vezérlési funkciókat ellátó relékkel kapcsolatos műszaki adatok hatékony megosztását és kezelését biztosítja.A frissítések és a tesztelés/karbantartás egyidejű végrehajtásának megtervezésével lehetővé teszi, hogy az üzemek maximalizálják a működési hatékonyságukat.

Az ABB díjmentesen rendelkezésre bocsátja három új, kereskedelmi épületeknél alkalmazható automatizálási megoldását is. Ezek a myBuildingsPortal-on érhetők el. A távoli felügyeletet biztosító megoldásokkal a vagyonbiztonság szintje javítható. A díjmentesség az alábbi megoldásokra vonatkozik:

  • Building Care Service és DALI Manager. A Building Care Service-t alkalmazó ügyfelek teljes körű hozzáférést nyernek az IoT Dashboard Server-hez, amely átfogó képet nyújt az épület működési folyamatairól, és biztosítja a folyamatok felügyeletét. A DALI Manager az IoT Dashboard Server-en keresztül lehetővé teszi a vészhelyzeti világítási rendszerek teljes körű vezérlését.
  • Video Streaming és -tárolás a smartIP VideoContrrol portfólióhoz:segítségével az épületüzemeltetők távolról követhetik az ABB CCTV biztonsági kamerák videofelvételeit. A videofelvételek online tárolhatók, és később is visszanézhetők.
  • Remote Lock Release (távoli zárkioldás) a smartIP AccessControl portfólióhoz: segítségével az épületüzemeltetők távolról nyithatják az elektronikusan működtetett ajtózárakat, így, ha vészhelyzet esetén be kell menni az épületbe, az üzemeltetőnek nem kell kimenni a helyszínre, hogy átadja a szükséges kulcsokat.

A díjmentes szoftvermegoldásokat igénybe venni kívánó ügyfeleknek az igényüket az ABB Electrification (Energetika üzletág) helyi értékesítési képviselőjénél kell bejelentenie.

Linkek

Lépjen kapcsolatba velünk!

Letöltések

Cikk megosztása

Facebook LinkedIn Twitter WhatsApp