Onze businesses

ABB is marktleider in de energie- en automatiseringstechnologie en helpt nutsbedrijven, industriële klanten en eindgebruikers met het verbeteren van hun prestaties op de meest energie-efficiënte manier. ABB heeft vier business area's die hun expertise en ervaring samenbrengen.

 

 

Electrification

ABB’s Electrification business biedt een volledig assortiment van technologieën voor de elektrische keten, digitale oplossingen en diensten, van onderstation tot het punt van consumptie, waardoor we voor een veilige, slimme en duurzame energiestroom zorgen. Een assortiment van digitale en geconnecteerde innovaties voor laag- en middenspanning-installaties, inclusief EV infrastructuur, omvormers voor zonne-energie, modulaire onderstations, distributieautomatisering, bescherming tegen stroomuitval, bedrading accessoires, schakelapparatuur, behuizingen en kabelsystemen en detectie- en controle-producten.

 

 

 

Process Automation

PA biedt een breed assortiment oplossingen voor proces- en hybride-industrie, inclusief branchespecifieke geïntegreerde automatisering, elektrificatie en digitale oplossingen, besturingstechnologieën, software- en geavanceerde diensten, evenals meet- en analyseapparatuur, marine en turbocharging oplossingen. Industrial Automation staat op de tweede plaats van de wereldwijde markt. We werken nauw samen met klanten, ‘writing the future of safe and smart operations’.

 

 

Motion

ABB’s Motion business is wereldwijd de grootste leverancier van aandrijvingen en motoren. Wij bieden klanten het complete assortiment energie-efficiente elektrische motoren, generatoren, aandrijvingen en diensten, evenals mechanische producten voor krachtoverbrenging en geïntegreerde digitale aandrijflijnoplossingen. We bedienen een breed scala aan automatiseringstoepassingen in transport-, infrastructuur- en de discrete- en procesindustrie.

 

 

 

Robotics & Discrete Automation

ABB's Robotics & Discrete Automation business levert oplossingen met toegevoegde waarde op het gebied van robotica, machine- en fabrieksautomatisering. Onze geïntegreerde automatiseringsoplossingen, onze applicatie-expertise over een brede waaier sectoren en onze globale aanwezigheid leveren een tastbare waarde voor de klant. Onze focus op innovatie omvat uitgebreid werk op het vlak van kunstmatige intelligentie, een ecosysteem van digitale partnerschappen en de uitbreiding van onze productie- en onderzoekscapaciteiten door middel van onze investering van $ 150 miljoen in een nieuwe roboticafabriek van wereldklasse in Shanghai.

 


Select region / language