ABB Ability™: de digitale toekomst van Operational Excellence

Maintenance is vaak een vergeten stuk in de optimalisatie-puzzel. Dit leidt vaak tot onnodige productiestops, ineffectieve maintenance-ingrepen en verborgen kosten. ABB Ability™ is de IIoT oplossing die je operationele excellence, en dus je bottom line, naar een nieuw niveau tilt! Hoe doen we dit? 

ABB Ability™ -oplossingen combineren de diepgaande domeinexpertise van ABB met connectiviteit en software-innovatie om realtime, datagestuurde beslissingen mogelijk te maken voor veiligere, slimmere operaties die de hulpbronefficiëntie maximaliseren en bijdragen aan een koolstofarme toekomst. Ons uitgebreid portfolio digitale oplossingen helpt organisaties hun operaties te automatiseren, optimaliseren en toekomstbestendig te maken om nieuwe prestatieniveaus te bereiken en duurzame vooruitgang te stimuleren.

Let's write the future. Together. 

Over ABB Ability™

Optimaliseer je Asset Life Time

Optimaliseer elke asset in je productielijn

Dankzij de Remote Condition Monitoring van ABB Ability™, kan u heel uw productielijn afstemmen op meer dan uw output. Finetune RPM's, koppel en meer voor een optimale belasting van uw asset!

Proactief onderhoud met ABB Ability™

ABB Ability™ Drivetrain Monitoring

Hou overal je vinger op de pols

Door ABB Ability™ smart sensoren toe te kunnen passen op drives, motoren, lagers, pompen, ... van verschillende merken kan je gemakkelijk heel je productielijn in de gaten houden, van op afstand!

Monitoring as a Service

Contacteer mij!

Ik begeleid je in mogelijkheden voor je bedrijf!


E-Mail: Stephan.de-vries@be.abb.com
GSM: +32 493 60 40 55

Select region / language