Gecertificeerde basiscursus KNX Ontwerp en ingebruikname

Word een rasechte KNX-professional

Tijdens de door de KNX Association gecertificeerde KNX-basiscursus leren cursisten elektrische installaties die aangesloten zijn/worden op een KNX-bussysteem te ontwerpen en in gebruik te nemen.

De cursus behandelt de volgende onderwerpen: systeemargumenten, topologie, communicatie, busdeelnemers, installatie, telegramopbouw, Powerline, projecteren, inbedrijfname, diagnose en foutzoeken. De cursus neemt vier lesdagen in beslag, waarbij op dag vier het theorie- en practicumexamen wordt afgenomen. 
Slaagt de cursist voor het examen, dan ontvangt hij/zij een KNX-certificaat. Bovendien worden de bedrijfsnaam en -gegevens vermeld op de KNX-website en mag het bedrijf het KNX-logo gebruiken voor promotiedoeleinden.

  • Locatie: ABB b.v., Frankeneng 15 te Ede
  • Cursusduur: 4 dagen van 09.00 tot 16.30 uur
  • Kosten: € 1.300,- p.p. inclusief lesmateriaal en lunch
  • Maximaal 8 deelnemers per training
  • Indien bekend, staan de beschikbare data vermeld op het aanmeldingsformulier* 

Let op
ABB volgt de situatie rond het coronavirus (COVID-19) voortdurend. De veiligheid en het welzijn van onze medewerkers, klanten en partners staat voorop. Tevens volgen we de nationale gezondheidsvoorschriften en richtlijnen van het RIVM en het WHO. 

* Blijf op de hoogte
Vanwege de huidige situatie geven wij op dit moment geen cursussen. Maar heeft u interesse, laat dan vooral even uw gegevens achter. Zodra het namelijk wel weer is toegestaan, informeren wij u dan automatisch over de nieuwe trainingsdata.

Select region / language