Trainingen Industrial Automation

Onze trainingen
Bent u op zoek naar trainingen om uzelf of uw medewerkers op te leiden?
Dan is ABB University, een speciaal opgezet opleidings- en trainingscentrum, waar u terecht kunt. Binnen het gecertificeerde opleidingscentrum bieden onze ervaren docenten een breed scala aan van praktijkgerichte standaard trainingen als trainingen op maat. U doet kennis en ervaring op van bestaande en/of nieuwe control systemen, producten en diensten met als doel om uw prestaties te verbeteren in uw organisatie.

Welke trainingen worden er gegeven?
Ons aanbod varieert van standaard trainingen als op maat gemaakte trainingen. Indien u een op maat gemaakte training wenst, neem dan contact op met ons opleidings- en trainingscentrum.
Via onze trainingszoeker kunt u de training van uw keuze vinden met gedetailleerde informatie over de locatie en het lesschema.

Waar worden de trainingen gegeven?
De trainingen vinden plaats op een ABB vestiging of bij aanvraag op uw locatie.

Wie is de doelgroep?
Onze trainingen richten zich op:
Applicatie engineers
Onderhoudsmedewerkers
Operators

Wat zijn de kosten?
De prijzen van de standaard trainingen zijn opgenomen in het trainingsoverzicht. Indien u kiest voor een training op maat dient u een offerte aan te vragen bij ons opleidings- en trainingscentrum.

Heeft u vragen?
Neem dan contact op met ons opleidings- en trainingscentrum via telefoonnummer:+31 765086234 of e-mail: controlsystems.sales@nl.abb.com

 

Select region / language