Digitale transformatie in Asset Management bij Process Industries

Rafael Margarit - ABB Metals Digital Lead

   

Onderhouds- en procesverbetering binnen handbereik!

  1. Er is een enorme hoeveelheid real-time gegevens beschikbaar in het besturingsnetwerk, waardoor een uitgebreide Condition Monitoring mogelijk is en verschillende berekeningen kunnen worden uitgevoerd om afwijkende bedrijfsomstandigheden te kunnen identificeren.
  2. Holistische cijfers van bedrijfsmiddelen. De verzamelde gegevens kunnen worden gegroepeerd per groep bedrijfsmiddelen of procesgebieden. Er kan worden gesorteerd op benodigde ondersteuning,  faalanalyses en identificatie van storingsoorzaken.
  3. Gegevensverzamelingen met operationele data en ondergegevens dragen bij aan gunstige bedrijfsomstandigheden en een grotere beschikbaarheid. De kans op uitval van bedrijfsmiddelen wordt sterk verminderd.

Rafael Margarit is Bachelor of Science in Industrial Engineering in Electrical and Electronics and Master of Science in Industrial Engineering, Automation and Control Systems.

Hij heeft 18 jaar ervaring op het gebied van onderhoud, service en projecten op het gebied van automatisering, besturingsarchitectuur en ontwerp van hardware en software. Hij is klantgericht met product management vaardigheden. Rafael werkt 15 jaar bij ABB waarvan 5 jaar voor Pulp and Paper.
Sinds een jaar geeft hij ondersteuning voor ABB Ability™ Digital Solutions for Process Industries in de hub Centraal Zuid-Europa.

Deze sessie is in de Engelse taal.

   

Deelname aan de ABB Gebruikersdag 2019 is gratis

Schrijf u nu in!
Select region / language