Reduceer energiekosten en CO₂-uitstoot zonder uw productie te beïnvloeden met ABB Ability ™ Energy Management for Sites

Glenn Ceusters - Consultant District Energy

Guy Damen - Sales Manager

   

Dankzij de slimme combinatie van productieplanning, energiebeheer en energie-inkoop kunnen industriële sites hun energiekosten tot 10% verlagen zonder dat dit invloed heeft op de productiedoelen of leveringsschema's. Door te anticiperen op de voorspelde weers-, product- en energiebehoeften en energietarieven, worden de optimale instelpunten naar de verschillende technische eenheden gestuurd. Dit, in de context van het veranderende energielandschap, niet alleen voor conventionele energie-activa, maar voor de integratie van alle energiestromen van productie, opslag tot beheersbare belasting.

Glenn Ceusters heeft een Bachelor in Energy Technology van het Thomas More University College en een Master in Energy Engineering Technology aan de Universiteit van Leuven. Zijn academische werk is vooral gericht op model-predictive control and reinforcement learning in multi-energy systems. Voordat hij in de loop van 2018 bij ABB kwam werken, werkte Glenn 6 jaar voor een ingenieursbureau, waar hij voornamelijk verantwoordelijk was voor de front-end engineering van verschillende (district) energieprojecten. Momenteel, als Consultant District Energy voor ABB, deelt Glenn zijn expertise in automatisering en optimalisatie van energiesystemen met de klanten van ABB.

Guy Damen bezit een Bachelor in computerwetenschappen van het Thomas More University College. Voordat hij in 2011 bij ABB kwam, werkte Guy 8 jaar in een internationale positie binnen de gebouwenautomatisering. Dat is een echte early adoptor-markt met aandacht voor gebruikerscomfort en energieverbruik. Binnen ABB is Guy accountmanager voor onze afdeling Industries, waar hij zich richt op klanten in de sectoren chemie en Oil & Gas. Naast automatiseringsprojecten is energieoptimalisatie een groeiend initiatief binnen de automatiseringsafdeling van ABB.

   

Deelname aan de ABB Gebruikersdag 2019 is gratis

Schrijf u nu in!
Select region / language