ABB Ability™ Verification for Measurement Devices en My Measurement Assistant

Demian Vermunt

   

Met ABB Ability™ Verification for Measurement Devices is het mogelijk om alle diagnoseparameters uit flowmeters uit te lezen en feedback te geven over de huidige status.
My Measurement Assistant is een nieuwe strategie voor zelfservice. Inbedrijfstelling en foutdetectie checklists worden automatisch gegenereerd nadat men de vragen heeft ingevuld via de My Measurement Assistant App. Daarna is het mogelijk om de gegenereerde checklist rechtstreeks naar de technische ondersteuningsafdeling te sturen.
Voor elke vraag wordt een trainingsvideo geïmplementeerd zodat men de video kan bekijken en de vereiste handelingen op het apparaat kan herhalen. Dankzij My Measurement Assistant is het mogelijk om de klant op de snelste manier te helpen!

Demian Vermunt, Service Sales Specialist Measurement & Analytics

Bij ABB is Demian begonnen als Service Engineer voor Industrial Automation Measurement & Analytics producten. Kort daarna was het duidelijk dat Services Sales de volgende stap was; het beheren en uniformeren van de serviceovereenkomsten met het Measurement Care-concept. Zijn belangrijkste focus nu is om klanten te helpen begrijpen; Wat uw behoeften of verwachtingen ook zijn, ABB kan een (digitale) service-oplossing op maat maken.

Demian wordt in de sessie ondersteund door Vincent Alao, Sales Specialist Measurement & Analytics

Vincent is begonnen bij ABB als stagiair op de afdeling Measurement & Analytics. Tijdens zijn stage heeft hij zich beziggehouden met diverse facetten van het interne en externe verkoopproces. Een van de onderdelen die aanbod kwam was het schrijven van een scriptie waar Dynamic QR het hoofddoel was. 
Een project dat hem zo goed is bevallen dat hij de ontwikkelingen van de dienst actief wilt blijven volgen. 
Vandaag is Vincent fulltime in dienst bij ABB en houdt hij zich onder andere bezig met het verstrekken van informatie omtrent Dynamic QR.

   

Deelname aan de ABB Gebruikersdag 2019 is gratis

Schrijf u nu in!
Select region / language