myABB / My Control System, bedrijfsportaal voor de digitalisering van onderhoud

Rolf Vahldieck - Head of Global Product Management for Control System Services

   

Verhoog de onderhoudsefficiëntie en verlaag operationele risico's voor uw besturingssysteem!

myABB / My Control System is het bedrijfsportaal voor klanten, distributeurs en ABB-medewerkers en biedt centrale online toegang tot informatie en digitale services voor ABB-besturingssystemen. Door gebruik te maken van het bedrijfsportaal en de geïntegreerde digitale diensten, beheert u effectief de levenscyclusstrategie van uw besturingssysteem, werkt u nauw samen met ABB aan cyberbeveiliging en stroomlijnt u de onderhoudsprocessen voor uw ABB-besturingssysteem. Operationele risico's kunnen worden geminimaliseerd en onderhoudskosten kunnen worden geoptimaliseerd.

Rolf Vahldieck studeerde af in informatie- en automatiseringstechnologie (Dipl. Ing.) aan de Universiteit van Osnabrück, Duitsland. Hij werkt al meer dan 40 jaar bij ABB in verschillende managementfuncties en is ervaren in bedrijfs- en productontwikkeling.
In zijn huidige functie leidt Rolf de ontwikkeling van digitale services voor ABB-besturingssystemen. Met zijn wereldwijde team definieert en verzorgt hij de technologie voor de digitalisering van diensten voor zowel de nieuwe als de oudere families besturingssystemen van ABB. Deze digitale services maken deel uit van het ABB Ability™-portfolio.

Deze sessie is in de Engelse taal.

   

Deelname aan de ABB Gebruikersdag 2019 is gratis

Schrijf u nu in!
Select region / language