ABB-tacteo KNX -painiketaulu

Yksilöllisiin tarpeisiin


ABB-tacteo KNX on vapaasti muokattava painiketaulu hotellien, julkisten rakennuksien ja laadukkaiden asuinrakennusten KNX-automaatiojärjestelmään. Jokainen painiketaulu on suunnittelultaan ja toiminnoiltaan ainutlaatuinen.

Arkkitehtuuria ja sisustussuunnittelua


Luo erityinen ja yksilöllinen tila, joka on samaan aikaan toimiva ja
ainutlaatuinen – missä tahansa päin maailmaa.

Asuinmukavuutta


Yksilöllinen koti yksilöllisille ihmisille. Kun etusijalla ovat ensiluokkainen laatu ja nykyaikainen muotoilu.

Paras valinta

Vapaasti muokattava

Suunnittele kohteeseen juuri sopiva KNX-painiketaulu ABB-tacteo-valintatyökalulla. Voit valita painiketaulun mallin, toiminnot sekä kotelon ja painikkeiden värit. Painikkeiden symbolit ja tekstit ovat myös vapaasti valittavissa. Luo oma painiketaulu ja tilaa se tukkukauppiaaltasi.

Helppokäyttöinen

Kun viet käden lähelle painiketaulua, sen merkkivalot syttyvät. Kun kosketat painiketaulua koko kämmenellä, valitsemasi toiminto käynnistyy. Toimivaksi todettu toimintojen värikoodaus varmistaa käytön helppouden.

Litteä ja varkaussuojattu

Erittäin litteän KNX-paneelin paksuus on vain 9,5 mm, ja se sulautuu kauniisti mihin tahansa seinäpintaan. Irrotussuojaus estää laitteen varastamisen ja lisää näin turvallisuuden tunnetta.

Tilausohje

Jokainen Tacteo on muokattavissa ennen tilausta. Muokkaus tehdään Tacteo-konfiguraattorissa.
Tacteo-konfiguraatissa määritetään kalusteen väri, musta tai valkoinen, ja halutut merkinnät sekä symbolit toiminnoille.
Omalle Tacteolle syntyy Design-ID-koodi. Koodin syntymiseen vaaditaan tilin luomista ja kirjautumista.
Tilauksessa pitää mainita sähkönumero/tuotekoodi ja
Design-ID-koodi.

Tilauksen jälkeen Tacteo-kalustetta
ei voi enää muuttaa tai palauttaa.

Tuotevalikoima

Sovellukset ja toiminnot

KNX-painike


Laadukas ja tyylikäs lasinen painiketaulu on saatavana mustana ja valkoisena. Kapasitiivinen teknologia tarjoaa käytännössä rajattomat mahdollisuudet älykkääseen toimintojen hallintaan: voit ohjata esimerkiksi lämmitystä, kaihtimia, valaistusta ja tilanteita.

KNX-termostaatti


Huonelämpötilan säädin varmistaa mukavan lämpötilan kaikissa huoneissa. Se säätää tarvittaessa lämmityksen lisäksi myös ilmanvaihtoa. KNX-termostaatin selkeä paneeli on erityisen helppokäyttöinen.

Hotellien huonesäätimet


ABB-tacteo KNX -huonesäätöjärjestelmässä on kaikki toiminnot mukavaan hotelliasumiseen. Ilman kosketusta toimiva kortinlukija avaa ovet luotettavasti ja helposti. Kun kortti asetetaan kortinlukijaan, huoneen valaistusta, lämpötilaa ja kaihtimia voi säätää helposti yhdestä selkeästä paneelista.

Vakioelementit ja koot

ABB-tacteo KNX -painiketaulu on saatavana useassa asennusstandardien mukaisessa koossa. Paneelin toimintojen määrä valitaan käyttäjän tarpeiden ja toiveiden mukaan.
86mm x 86mm
86mm x 115mm
115mm x 86mm
157mm x 86mm
86mm x 157mm

Esite

Näe lisää kokoja raahaamalla 

Lisätietoja

  • Yhteydenotto

    Lähetä viesti, niin otamme sinuun yhteyttä

    Ota yhteyttä
Select region / language