Global site

DCS880-S

Framtidssäkra dina DC-system med vår nya robusta, flexibla och användarvänliga strömriktarserie

DCS880 är ABB:s nya kompakta och robusta strömriktarserie anpassad för att möta våra kunders högt ställda krav på flexibilitet, prestanda och driftsäkerhet. DCS880 bygger på vår helkompatibla omriktarplattform som säkerställer att alla ABB-omriktare tillhandahåller likvärdiga funktioner och egenskaper och kan användas på samma sätt. Strömriktaren har integrerad STO-funktion (Safe Torque Off) som standard och avancerade anslutningsmöjligheter.

Med DCS880 har ni möjlighet att kontrollera ett stort antal tillämpningar som kranar, extruderare, vinschar, rullar och transportörer. Strömriktaren är också en utmärkt lösning för icke-motoriska tillämpningar som magneter och vid batteriladdning, elektrolys och avloppsvattenrening.

DCS880 levereras med många praktiska inbyggda funktioner som fokuserar på säker drift, användarvänlighet, enkel installation, snabb driftsättning och effektivt underhåll. Anslutningsmöjligheterna har också gjorts till en prioritering för att strömriktaren ska kunna samverka och fungera effektivt i en allt mer digitaliserad industriell verklighet. Dessutom fungerar strömriktarna tillsammans med alla kända fältbussprotokoll.

Fakta

  • STO (Safe torque off) inbyggt som standard i strömriktarmodulen
  • Singeldrift, 20 A till 5 200 A, upp till 1 600 VDC
  • Programmerbara enligt IEC 61131
  • Stöder alla store industriella fältbussar
  • Stort urval av alternativ för att serva alla DC-motortillämpningar

Vill du ha produktinformation eller service?

Länkar och nedladdningar

Loading documents