Voit vaihtaa kielen tästä:

Johtojen liitäntä

ABB on tunnettu johtoliittimien laajasta tarjonnastaan, josta löytyy sopiva liitin lähes jokaiseen sähköiseen sovellukseen.


Päätuotteet ja hyödyt

Color Keyed® -liittimet
Color Keyed -liittimet on suunniteltu vaativimpiinkin tarpeisiin. Color Keyed -kaapelikengät on tehty 99,9 % puhtaasta, hapettomasta kuparista. Värikoodatulla systeemillä varmistetaan täsmällinen ja luotettava liitos.

Dragon Tooth® -liittimet
Dragon Tooth -liittimet pystyvät tunkeutumaan eristeiden läpi tehden pysyvän ja pienivastuksisen kytkennän. Liittimet soveltuvat moottoreiden ja muuntajien käämimateriaalin haaroitukseen ja liitäntään. Kuparisille johtimille on tarjolla liittimiä väliltä 0,03 mm2 - 230 mm2 sekä alumiinisille väliltä 0,51 mm2 - 230 mm2.

Shield-Kon®-liittimet
Shield-Kon-liittimet ovat yksiosaisia, suojuksellisia ja juotteettomia johtimia. Niiden liitäntä onnistuu jopa sekunneissa kietomalla ne eristettyjen kaapaleiden ympäri samalla kun ne ehkäisevät mahdollista kaapeleiden juottamisesta syntyvää vahingoittumista.

Sta-Kon®- ja Spec-Kon®-liittimet
Sta-Kon- ja Spec-Kon-liittimet on tehty korkean lämmönjohtokyvyn omaavasta kuparista ja korroosiota kestävästä päällystyksestä, ja ovat liitin- ja johdinkoolla merkittyjä. Niissä on muovinen pitkä, koverrettu sylinteri ohimenneiden puristusten eliminoimiseen. Syvä, sisäinen hammastus tuottaa suuremman kontaktialueen. Selektiivinen lämpökäsittely jättää sylinterin pehmeäksi puristusta varten, pään jäädessä vahvaksi. Sta-Kon on UL-mitoituksen mukainen ja Spec-Kon IEC-mitoituksen mukainen.

Comfort crimp -puristustyökalu
Comfort crimp on markkinoiden mukavin ja ergonomisin puristustyökalu, sillä se vaatii vähiten voimankäyttöä. Shure-Stake-mekanismi takaa täyden puristuskierron ennen vapauttamista ja saa aikaan täydellisen liitoksen jokaisella kerralla.

Tarjontamme

Select region / language